Selasa, 4 Jun 2013

LEPAKING AT GLORIA JEAN'S COFFEES

smlm en. hb cuti..suka bebeno teman sbb bolehlah g jln2 hehe
kebetulan abg ipaq en. hb msok hospital patah kaki eksiden..so g lah melawat
tgk2 smpi dah abis time..so en. hb plak tetiba nak mnm coffee beans ais blended
so kami terjahlah 1st avenue..tgk2 cb xde lak kt situ...usha pya usha yg ado starbuck
kami pi tempat baru Gloria Jean's Coffee..


 abg danish: abg nak kek..abg nak aiskrim..abg nak air coklat
mama: byknye..bw duit x..bayar sndirilahh haha

mama: adik nak ape
adik: nakkkk aashiii
mama: sini xde nasilah dik..haha
 

 kiri: Coco Loco dan Voltage
kanan: GJ Original Iced Mocha dan Cookies Cream


 Dan kek sorang seketul (anak2 je) haha


Mak dares with anak dara hehe


Ni pekes plak tiba2 jerk abg danish mai terkam


Ha tgk smpi perambat ataih el haha


Muka stim en. hb selepas pekena 4 cup ais blended..haha
 

Woot wootttt..happy kami..el peminat mocha je
 

Nasi xde dik..kek pun dia bedal smpi abis hehe


Grrrrr...kecoh abis lam cafe ni...hahaha




nota bijik: 1st tim g sini...oklah ais blended dia..cam biasa mocha sedap..el suka ada pait2 skit..yg lain2 tu x sedaplahhh..manisss sgt...kek dia plak mmg mcm kt SR..papepun thx to en.hb sbb belanja kamii...harga pun murahhh...:) pas setel lepak2..kami teruih pi spital

12 ulasan:

  1. aku pun tk penah try kt sini...
    kalau masuk 1st Avenue segan nk masuk kedai2 gini...apa raa aku ni..kakaka...

    happynya korang...keluarga bahgia...syoknya ramai anak...hehe..

    BalasPadam
  2. amboi2 koo .. kalau x jco kt gloria jeans plak yew..

    kt opis aku ni dekat je, aku nw selalu je lunch kt opis sya ngn si alyn heheheh .. cume ngn diorg je aku x jmp2 lg...

    BalasPadam
  3. weii aku nyesallll buka entry ni hahahaha
    terliuqqqq okeh! tak suka! tak suka!

    meh la blanja aku sebelum aku meletops ni hahahaha..sedap nyer cake ituuuu

    BalasPadam
  4. happy je nampak akak dgn anak-anak huhu. amboi tak tahan nak nasik. mcm auntie cha ni jugakla nak nasik je perut melayu la katakan haha

    BalasPadam
  5. sedapnya kek tu
    rasa nk ke kedai kek plak.. hehehe

    BalasPadam
  6. alolo...semua nk gomol mama...

    **kiut jer adik alana mintak nasik...ngee

    BalasPadam
  7. sedap nmpk ice blended tu..yum222

    **kt langkawi ada yg ckp dlm rm 50 tksilap tp bkn brand ni la..tp bentuk tu sama la mcm pemanggang ajaib

    BalasPadam
  8. Tgk eL cam tak caye je dah ada anak beso.. hehee :)


    p/s : Myra baru teringat, a'a la hadiah tak smpai lagi.. bila eL pos?

    BalasPadam
  9. ha tu dia.. habih dok kerabat hang el.. ni kat luor. kalau kat umah penyet la hang....

    bior le kan. gamat gamat. bila dorang besar nanti nak gomol gini dah tak boleh dah...kang patah pinggang ko pulak. time umor gini harus happy...

    BalasPadam
  10. jarang p 1t avenue..
    nmpk menarik deh..
    bleh try nih..
    abg danish pon panjat hg segala, jeles la mama dia apeluk gegirl ja hehe

    BalasPadam
  11. hahaha bboleh imagine riuh anak beranak kat cafe. Meriah.

    BalasPadam
  12. Hahahaha...huru hara kalau dah ramai. Apapun, mmg besh kan...layan kerenah anak2... :)

    BalasPadam