Isnin, 27 Mei 2013

TRIP TO USS Part 3 TRANSFORMERS THE RIDE

ok byk2 part kat USS ni kan part paling gempak n sempoi n best giler2 ialah
TRANSFORMERS THE RIDE

uols mmg kena masok n merasai kehebatan Transformers The Ride 3D ni
mmg giler2 ohsemm sgt ok
mula2 aku igt mcm roller coaster lam The Mummy or Cyclon tu kan
tp ini kali lain sgt2...uols boleh tgk mcm real ok
Boleh npk Optimus ngan BumbleB ngan Decepticon yg jaat tu bergado

w/pun tgk mcm lam wayang kan..el rs mcm real ok
time ride jatuh kebwh..wow mcm real ok tp hakikatnya
ride tu bgerak setempat je..
org dalam ride tu kan adalah terjerit2..tp xleh lawan ngan jeritan el
dok wooooo wooooooo fuhyoooo wahhhhh adooiii kena api...hakikatnya mmg 
terasa bahang api ngan air terpercik..el msok ngan arwen..
arwen masok 2x ok..giler berani kan hahaha

sj lah wat takut2..arwenn mama takutlahh...mama jgn takut arwen ada..arwen akan selamatkan mama
ewahhhhhhhhh anak aku..hahaha

ride tu terbang melayang jatuh kiri kanan..kebwh ke atas..ha uols mmg terasa lah mcm real pya ride ok..yg best siap leh cium Optimus sbb dia selamatkan weols dari Decepticon jaat tu hahaha

eh el cite ni rs nak naik lagi..tp lain2 xmo naik nak naik hat ni ja hahaha
uols kena pergi lah merasai..hehe
  

Anak2 sgt2 teruja dengan Transformers ni..terjerit2 dah ha..mama diorg lglah cam budak2 haha



 Sekitar Transformers The Ride 3D


 Camaro BumbleB


Kena beratur taw nak amek gambar ni..hehe

 

Mula2 en. hb arwen ngan danish yg masuk..el ngan alana tgu kt luar..lama jugak turn diorg
dah diorg abis..el pulak masok ngan arwen..arwen masok kali ke2..hehe dalam tu mcm2 brg dipertunjukan salah satu nya


 The Cube
 

 Ok uols kena naik ride yg cantek n sempoi ni..pas2 kena pakai spek 3D


See..hebat kan ride dia...cool lah


Muvie 3D super ohsem...Decepticon berlawan ngan Optimus 


 time ni Decepticon fire weols..haaa api tu mcm real mmg rs mcm terkena kt weols..siap rasa panas lg..hahahaha ni el cite lam blog..lau jpa el mau ngan muka2 el bercerita haha


papepun Transformers The Ride 3D mmg super ohsem


TRIP TO USS Part 1 Klik SINI
TRIP TO USS Part 2 Klik SINI

10 ulasan:

  1. he he he.... cousin farah yang tinggal sana pun cakap sangat awesome... *_^... a must kalau ke USS....

    BalasPadam
  2. mmg dasat hg ceta...caya lah..

    tp hg jgn tnya noh "anda bila lagi?" geram haku..kahhh!

    BalasPadam
  3. haha sgt2 ohsem!!aku baru naik kemarin..rasa nak repeat 2-3 kali lagi hohoho

    BalasPadam
  4. wahh best nyeeee.. xsabo nak pi

    BalasPadam
  5. best2...
    rasa mcm nk p la2 ni jgk huhuu...

    BalasPadam
  6. hulamaks..serius el..kala ini aku jeles tahap power rangers da ngan ko...huhuhu mesti bestkan? gara2 entri ko ni el...teringin pla rasanya nak bwa family krole p sna..thanks ya~~~~nak kumpul duit ni

    BalasPadam
  7. kalau aku pi kat sini rasanya bukan anak yang teruja..apak yang lebih lebih..hahahaha..

    oit komen ang kat blog aku ari ni, rasa nak guling2..amboi pikir smpai ke apak tau..kahkahkah

    BalasPadam
  8. Tingin gak nk naik mende ni....walupun akk dh tuaaaa..hihi

    BalasPadam
  9. ya tuhannn
    nie kalau zahrien tgk nie , mauu dia nak tido sini nie huhuh

    BalasPadam
  10. Uss..uss..usss... Adei..klu aku pi ni. Tak ngandung oun terberanak.kahhhhhh....

    Ang jaat... Ngasut naluri ku. Bwahahaha

    BalasPadam