Isnin, 20 Mei 2013

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN YANG KE-6 TAHUN AHMAD DANISH ZIKRY


(umur 2hari) 



 (umur 6 tahun)

Sekarang 6 tahun sudah kamu. Tahun depan akan memasuki Tahun 1. Apa yang mama harapkan semoga abang menjadi anak yg soleh, cerdik pandai, dengar kata, menghormati org, cerah masa depan berjaya dalam apa jua dan mama sayang kamu sgt2. Maafkan mama jika mama sllu marah2 abang dan ada juga tangan yg ringan ni hingap kat badan abang.. Maafkan mama sayang 

 
 


 disbbkan anak mama ni taksub sgt ngan soldier so mama buatkan kek spesel tuk dia..mula2 dia dh npk dah el nak buat kek..seronoklah tu mama buat kek..tp xtau tu kek tuk dia..tp kakak arwen dah bgtau kek tu tuk abg danish kek besday..abis suda rasia..tp yg abg danish x tahu yg mama nak letak soldier kat atas kek..dah hias2 kek bagai..letak lam peti ais..so budak2 semua sibuk tgk utube..so mama curi2 pergi dapur n amek toy soldier n tempek kat atas kek...adoiiii tetiba ntah caner danish g dapur bkk peti ais...lari2 pergi kat mama

abg danish: sambil menyengih2 ntah hape cakap "mama...mama kek tu ada soldierlah mama
mama: haaa abis tu kenapa (garang) haha
abg danish: senyum lagi xabis2..sambil cakap "xdelah mama...abang suka sgtlah sukaaa ada soldier tu..sape yg buat tu mama
mama: ntah ler mama x tahu hahahaha

pas2..xabis2 lah dok bukak tutup peti ais tu..pas2 senyummmm je manjang...seronok sgtlah tu...tp xtau yg mama dia lagi seronok tgk anak seronok..hahahaha

Bila tgk gambar2 abang danish sewaktu umo 1-5 tahun..ya Allah terasa sebaknya..terasa rindu sangat2 kat dia time ni...comey betul..kacak sgt anak mama...bila igt balik sakit tu...rs berbaloi kut hehehe

 
 

 
 
 
 


13 ulasan:

  1. Oppst. Ade gamba seksi laa. huhu.
    Btw. Happy birthday adik. semOga membesar dan menjadi anak yg soleh. :)

    BalasPadam
  2. makin debab lah diaa...anak haku makin mengecik plak jadiknya..

    Ya Allah ko tau EL dulukan depa nie kemaruk bkn main dgn si ultraman tue kann..haku rasa dulu danish pon samakannn cam danial suka ultraman...and now si danial pon dok main soldier mcm ank ko jugak wehh....macam mana buleh sama plak aktiviti diorang nehh..klakor betull....hahahhaa...

    Hepy besday abg danish yang encem..
    jadi anak yang hebat untuk ibubapamu yer dan jadi abang yang baik untuk adik2mu ok..:)

    BalasPadam
  3. Happy besday to big bor danish ... makin semangat tui dia yew..

    * ni kalau dia dh beso nnt tgk balik gmbo seksi2 dia , mau dia malu2 .. wakkakakak

    BalasPadam
  4. selamat hari lahir
    minta hadiah besor yer adik danish.. heheh

    BalasPadam
  5. wuah! camat hari lahir adik danish...ups! ada gmbaq sensored kat sna hahaha! kenangan manis tu~ tahniah ye el...

    BalasPadam
  6. Untunglah abg Danish mamanya buat kek Soldier kat dia :)

    BalasPadam
  7. Happy birthday abang Danish. Amin amin moga semua doa mama nya diperkenankan. Danish sooooo cute la, now sihat sikit but more handsome, nnt dah besar pandai bergaya semua, cair la gigirl kat luar sana. Be a good boy ok danish hehehe.

    Hohoho kek soldier, bukan Danish sorang jer yg tersengih, I pun tersengih tengok.

    BalasPadam
  8. assalam,

    hepy besday danish..dah besar dah ekk..

    BalasPadam
  9. happy busday danish

    *el..kita stay kt sunway hotel sunway seberang jaya smp khamis ni

    BalasPadam
  10. anak ang sama ngan anak aku rupanyer..eppy bornday danish..jadi anak yg berjaya dunia akhirat..aaaminnn

    kek mama tu ada lagi dak? aunty nak rasa skit hehehe

    BalasPadam
  11. eppy bday danish !
    semoga jadi anak soleh dan cerdik pandai tau ..
    amboi2 .. sukenyaa dpt kek ! ;)

    BalasPadam
  12. selamat ulangtahun kelahiran abg danish..

    mmg sebak kan beb..bila tgk blk gmbr depa kecik2...huhu...

    sgt cute n encem abg danish...

    BalasPadam
  13. happy b'day abang danish. dah besar dah.. taun depan dah nak sekolah mcm org besar. hmm.. happy b'day. jadi good boy. good son, & good brother tau.

    mama kamu kasi sekolah pagio ke petang darjah satu nanti?

    BalasPadam