Jumaat, 17 Mei 2013

KAD CINTA DARI MY BF

kejadian
tarikh: 14.5.13 Selasa
jam: 12.00tghari
tempat: sekolah kebangsaan bayan baru (pra-sekolah)

mama el npk budak2 bw kad..ok sure itu kad hari ibu..semua budak2 pakat bagi kat mak2 diorg..so aii wondering where is my boy...ok dah npk dia tgh pakai kasut sekolah..intai lagi kot2 kt sebelah dia ada kad..npk xde pape..just him and the beg sekolah hahaha ok fine...mama el tgu

my boy lari2 dtg kat mama dia..but without kad..just wear the helmet naik atas moto..mama el pun blah hahaha

atas moto otw back home:

mama: abang buat ape kat skolah tadi
abang: macam2 lah mama
mama: ermmm xde pape ke tuk mama (lam ati)..takan xde pape kut abg 
abang: nanti sampai umah abang bagi
mama: senyum xperlu kata apa2 hahaha..cehhh nak wat saspen kat kita kunun

sampai umah mama rehat kejap baring2:

abang: mama nah abang buat
mama: ape tu
abang: kad lah mama tu pun mama x tau baca
mama: erk!!!ok fine cer bc mama nak tau apa abg tulis
abang: s.e.l.a.m.a.t selamat..h.a.r.i. hari..i.b.u ibu
mama: so apa bunyi semua tu
abang : selamat harijadi ibu
mama: ha??????
abang: takkkkkkkkkkkk..selamat hari ibuuuuuuuuuuuu
mama: mana dtg harijadi xtau lah...sllu mcm tu...bc eja lain..last2 kuar bunyi lain
abang: baikkkklahhhhhhhhhhhhhhh
mama: caner esok nak peksa ni..nk msok darjah 1 blablablablablablabla
abang: baiklahhhhhhhhhh baiklahhhhhhhhhhh baiklahhhhhhhhh



hat ni dia leh bc mcm tu jer 


hat ni terketaq2 kut..tp papepun abang dah pandai bc..gudboy ok..esok peksa nak masok darjah 1 kan...all the best!gud luck...mama xde..jgn nak wat mcm2..abah ada teman ok..:)

9 ulasan:

  1. SELAMAT HARI JADI MAMA...

    KEH3....

    P/S: LAIN MUKA ABG BILA DH BERAMBUT PENDEK

    BalasPadam
  2. selamat hari jadi mama... lawka la danish ni. good dah boleh baca.

    uish.. tak faham lak aku bila hang ckp exam nak masuk darjah satu? nape ek? sekarang dorang wat exam awal ke?

    BalasPadam
  3. so sweet...dia nk buat surprise kt mama dia..hehe

    tp mama dia tu..gigih tnya tk de apa ke utk mama..kahhh!

    BalasPadam
  4. haha mesti seronok kan anak dh pandai bg kad. happy mothers day kak.

    abg nampak cmm tembam sikitla skrg. ke sebab rambut pendek dh

    BalasPadam
  5. Each and every physique element labored with nominal
    products in small area.

    My blog; http://www.getfitnstrong.com/bowflex-dumbbells/reviewing-bowflex-selectt...

    BalasPadam
  6. hepi belated day el hahaha~ skali silap da abg bce ngeee~ el..serius...rndu bce entri dr ko ni hahaha!

    BalasPadam
  7. sellau kot duk sambut hari jadi. tu yang tersebut. hehe

    BalasPadam
  8. anak aku pun sama..eja lain baca lain hahaha..tapi tak pe la depa belajaq kan..tu kad paling mahai tu..mama kena simpan buh dalam album hehehe

    BalasPadam