Selasa, 7 Mei 2013

IM BACK LAH SGT



haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haiiiiiiiiiiiiiiii hahaha
lama giler kut x update sini..
lama giler kut bercuti...hari ni baru msok keje

byk mende nk cite kt uols ok
tp kena draf betul2..mn tau kut2 ada yg nak g USS nti kan
tp sgt happening dpt bercuti pjg smggu kut haha
1hari di USS
1hari di Singapore
2malam di Melaka
selebihnya ntah mana2 hahaha penat tp enjoyyyy

yg penting aii naik itu roller coaster lah..yeahhh bebehhh
rs nak terkuar dr seat lah..masyallahhhhh :)

ok ok just nak update skit je ni..smbil2 tu nak tegur2 kome kt sinun hehe 

11 ulasan:

  1. uss mmg best....wah jln2 byk tmptnye....

    **nanti insya allah kita akan outstation penang...kalo free bole la dating el blanje...hehe

    BalasPadam
  2. uittt gi jalan obersi ye kamu..sungguh seronokkkkk..teringin nak gi sana smpai ke sudah tak pergi hahahaha

    BalasPadam
  3. Ok, tak sabar nak baca entry di Melaka, sebab hujung bln ni cheq nak p sana ;D

    BalasPadam
  4. wow weee seronoknya dapat pergi USs tu. hang naik roller coaster tu? tabik spring toing toing la. ni baru betul betul cammon bebeh!!

    BalasPadam
  5. oooo... patutlah lama senyap...gi USS rupanya...nanti update tau kak El...kita tunggu...

    BalasPadam
  6. jeles..jeless..dan sangat jelessssss !!!

    BalasPadam
  7. cepat laa apdet. Citer detail tau!!!

    BalasPadam
  8. wah pg USS tu patutla sonyap je kak el lately ni hihi miss u kak

    BalasPadam
  9. perghhhhh.... mmg best la weiii
    da smpi yerr hg kat cini

    BalasPadam
  10. Welcome back. Igt lupa nak blk dh...Hehe

    BalasPadam