Jumaat, 10 Mei 2013

FASHA SANDHA BERPANTANG - IKUT CARA MASING-MASING



Lebih kurang dua minggu lalu kami ada memuat naik beberapa foto terbaru Fasha bersama putera sulungnya Rayfal, menerusi artikel berkenaan terdapat segelintir peminat telah cuba mempertikaikan cara aktres tersebut berpantang sehingga ada yang menghamburkan kata-kata tidak elok mengenai rumahtangganya.

 
Susulan daripada pelbagai spekulasi itu, Fasha akhirnya membidas segala kata-kata peminat menerusi sebuah foto di laman Instagram dengan caption berbunyi,

emoji Ramainya yang risau pasal saya tak pakai stokin ketika berpantang. Btw, this is for u. Saya hanya keluar ke hospital for check up, pakai baju nursing attire by @dnabydynas dan saya pakai stokin. Ya saya sedang berpantang. Kita berpantang ikut cara masing2 k. Thank you dear! Hugs emoji

Menerusi foto berkenaan, Fasha seolah-olah ingin menjelaskan bahawa dirinya masih lagi mengikut amalan berpantang dengan betul dan berharap agar peminat tidak tersalah anggap dengan cara dia berpakaian pada ketika itu.

Meskipun telah menjelaskan dengan baik, akan tetapi masih ada peminat yang tidak berpuas hati sehingga menganggap Fasha terlalu berfikiran moden dalam soal penjagaan diri
 Dalam masa yang sama, terdapat juga peminat yang cuba berfikiran positif dan menyokong kenyataan pelakon tersebut. Bagi mereka, Fasha berhak berpantang dengan caranya sendiri dan menganggap setiap orang mempunyai pendirian yang berbeza.
 
Dan akhir sekali jom kita layan foto terbaru Putera Rayfal
 

  sweetnyer tgk abang rayqal ngan adik dia :)



nota bijik: hahahaha kelakar betul fasha ni..seconit je stokin dia..papepun el rasa fasha pun pandai jaga diri dia mn yg baik buruk..el pun nah tgk org lam pantang g spital chek up serupa baru abis pantang..masing2 lah ea...skun mcm2 ada servis tuk treatment bagai...duit semua hehe

tapi lau mak eden or mil eden...rambut ikat toncang ketat2 smpi jerut kulit kepala..stokin nak mandi je baru tanggal hahahaha..mmg ikut lahhh pantang larang  masa berpantang

8 ulasan:

  1. Balasan
    1. minatlah jugak w/pun pagai dia kdg2 x bape nak sk...lawa n lakonan dia lau jaat mmg mantap hehe

      Padam
  2. mcm mcm manusia ni. aku ni dalam dok ikut cara extreme mak aku berpantang tu pun masih ada yang tak kena. masih ada yang aku langgar bagai. kalau dah dia nak bergaya time pantang bior je lah. bukan kita luak kat mana pun. body di atuk laki dia ja. biar le.

    concern betul dorang tu . too detail belek orang. sendiri rasa, kalau ngelat berpantang badan sendiri yang sakit. ala....berpantang ketat ketat mcm mana pun bila tua sure sakit jugak. ada ke tengok orang tua tua yang pantang ketat ketat bila tua masih segar bugar.

    Janji Allah semua tu bila berusia memang di mamah usia la. Sakit tu peringatan dan juga mengurangkan dosa dosa yang ada. cermin diri. betulkan diri dulu. ntah ntah yang cakap tu, pantang ngelat. hehehehe...

    jgn la berpantang tu sekadar pakai stokin je. banyak benda nak kena jaga. silap pantang boleh meroyan.

    maaf el. terpanjang pulak. aku memang minat giler kat fasha sanda ni. mesti ada yg kutuk kau pas ni. hahahaha.. lantaklah. pantang cara masing masing. minat artis pun ikut hati masing masing gak kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kutuk lah eden..eden x kisah..tp Tuhan kesah..wooot wootttt
      aku dh agak hang pya komen sure pjg..almaklumlah peminat FS no. 1 hehe

      Padam
  3. Bg akak....lantak ler dia.
    Badan dia, kan..dia yg nak guna badan dia sampai akhir hayat.
    tambah2 dia kawen ngan orang kaya...yg ada helikopter peribadi...
    byk ler duit dia nk gi rawatan kecutkan anu, buang angin dlm badan semua..huhu.

    Aku tau hang minat FS ni...wlpn akak tak minat punnnn, huhu...

    BalasPadam
  4. tengok tu rayqal sayang adik rayfal dia..hehe

    BalasPadam
  5. x kisahlaa cane de berpantang always sangkabaik..org berduit sng je..masuk angin kalu..kuar duit spa urut bagus2..tak mcm kite hehehe

    BalasPadam