Selasa, 28 Mei 2013

AYAM GORENG BEREMPAH CHE TA | PAJERI NENAS KENCANA DEWI | TAUHU CAMPUR SELINA


Ayam Goreng Berempah Che Ta
 

Pajeri Nenas Kencana Dewi
 

Tauhu Campur Selina


ha hambek ko gara2 masterchef abis menu dinner mlm ni pun nak letak nama retis..ni sbb smlm tgk masterchef...gerammm sgt2 sbb para juri x umumkan kumpulan mana menang...diorg (peserta) geram n tensen..el lg lah tensen n geram..smpi nak tido pun ssh hahahaha

hope mggu ni kumpulan merah menang lahhhh...:)
mlm ni ada kan..huhu

So ape dinner uols mlm

9 ulasan:

  1. adoi el..ang update sni n FB...terliur aku tngok...pajeri nenas tu terbaik~ esok confirm krole cari menu tu hmmm... sal BE tu mls nak update...kang ang jeles tahap power rangers lak hihi~

    BalasPadam
  2. Aku minat che ta gak. Lawa noh dia. Then rega ayaq 4 hengget. Memang melampau.

    BalasPadam
  3. amvoi2 ! kemain lagi nama tuh, kalau wat restoran letak nama menu camtu, cnfirm laku !! hehhe

    BalasPadam
  4. wow...sedapnya...
    suka pajeri nenas :)

    BalasPadam
  5. ehe..dah jadi master cheff jugalah nie..hihi

    BalasPadam
  6. kahkahahhahhh....
    iyo2 ja aku inagt betol drgnyerr recipi...
    aku jarang tgk masterchef, anak2 aku dok tgk cartoon..
    weh, fondue tue 70++, slalu mkn x abes.. kena paksa jugak mkn smpi abes, syg la kan hehe

    BalasPadam
  7. wahhh dasat...
    siap ada nama retis ko..
    sure sedap ni..mama El kan chef..hehe..

    smlm tgk gak...sharifah shahora tersingkir..hehe

    BalasPadam
  8. gitu koooo nama masakan!! Mmg gempak dowh..

    BalasPadam