Sabtu, 6 April 2013

SELAMAT HARI LAHIR EL OIII | TODAY IS MY BIRTHDAY LAH


dah dah wish cepat huh hahaha
sape wish paling dasat el bg PMC 500g hahaha
today only!!!

25 ulasan:

  1. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/04/selamat-hari-lahir-el-oiii-today-is-my.html

    BalasPadam
  2. Hepi besday el yang paling dasyat.. huhuhu
    Kira dasyat la ni kan?
    Moga hang berbahagia dalam apa yg lalui.. :)

    BalasPadam
  3. Happy besday eL...lawa la plak. Hehehe...May Allah bless you. :)

    BalasPadam
  4. Happy birthday sis el!dari kami pengantin baru...hehehehehe

    BalasPadam
  5. happy bday :)
    ape hadiah yg teristimewa kali ni :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. adiah hjg bln ni dpt hahaha
      ntikan ok

      Padam
  6. Selamat Hari Jadi!! May Allah bless u.. :)

    BalasPadam
  7. Selamat menyambut hari kelahiran kamu. yang ke berapa ek? sori aku lupa umoq hang..

    Semoga di hari kelahiran hang ni, segala apa yang hang impikan menjadi dasyattttt.. ( ish ayat dasyat ni mcm tak baik pulak la.) doa suh jadi dasyat. tak mo ar doa cam tu. ok..ok.. aku doakan hang lawa paling dasyat, jadi ibu paling dasyat.. wei.... aku tak guna word dasyat tu boleh tak? ngeri ar...

    hat ni hat betui betui k.
    " Aku sentiasa doakan hang tak moga menjadi anak, isteri dan ibu yang paling baik di dunia ni. Ibu contoh. Semoga Allah sentiasa menjaga perlakuan dan iman hang. Semoga segala pengalaman yang hang tempuhi menjadi hang lebih kental, lebih matang..
    Semoga hari hari mendatang memberi seribu kemanisan diiringi dengan kejayaan diri, suami dan anak anak. Semoga rumahtanggga hang bahagia selalu.
    Dan yang penting.... " ikatan persahabatan diantara kita berpanjangan".

    Wish ni bukan tuk dapatkan PMC tu. tapi iklas dari aku. sayang kamoooooooooooo

    BalasPadam
  8. happy birthday kak el. semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki dan bahagia di samping suami dan anak-anak. stay gorgeous ok. sayang kak el ketat ketat walaupun tak pernah jumpa. hope 1 day kita dapat jumpa :')

    http://whitewallsofhermind.blogspot.com/2013/04/tastebuddies-1st-gathering-at-kelantan.html

    BalasPadam
  9. Selamat Hari Lahir buat Kak El ;) Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu ;D Semoga sentiasa bahagia di samping insan2 yang tersayang dan sentiasa ayu jelita ^_^ haha

    BalasPadam
  10. happy busday el..sama bulan kelahiran kita

    BalasPadam
  11. Happy Birthdayy!!!
    caner nak kasi lagi dasyat ehhh??? heheh

    BalasPadam
  12. eL...i'm back with my best wishes just for you:

    To eL, here is my best wishes for you...
    This is the day that you must REMEMBERED...With full of strengths for 8760 hours per year, 525600 minutes of joys, 31536000 seconds of smiles...nothings can be changed or traded for that because only you knows how hard to get through all this thing throughout a year of life. Stay calm, keep cool and be strong for the next year challenge as the BEST MAMA IN DA HOUSE... :)

    See this entry via: http://mohd-ridzwan-in-da-house.blogspot.com/2013/04/selamat-hari-lahir-el-oiii-today-is-her.html

    BalasPadam
  13. happy birthday EL ! semoga tuhan panjang kan umur . and enjoy your day today kay ;) keep the sweets and buang yang pahit . keeps smiling . trust me , a woman always seen gorgeous with smile not a make up . sooo KEEP SMILLING !

    once again , HAPPY BUFDAY :)

    : pelaikamonsterer.blogspot.com

    BalasPadam
  14. Kak El.... Happy Birthday! Yang ke erm.. 20! hahaha..

    semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, dirahmati dan diredhai hingga akhirat ;)

    BalasPadam
  15. kak el,

    selamat hari lahir... semoga sentiasa gembira dan dirahmati oleh Allah SWT serta dapat menjadi ibu dan isteri yang terbaik untuk anak-anak dan juga suami

    =)

    BalasPadam
  16. heppy belated birthday el comel!! =)

    BalasPadam
  17. selamat hari lahir EL ;-)
    lya doakan moga kehidupan el terus sukses & bjaya dlm kerjaya, kehidupan rumahtangga, & akhirat..amin

    BalasPadam
  18. Happy Besday eL, smoga berbahagia selalu disamping suami dan anak2 tersayang ;D

    BalasPadam
  19. happy besday to u joyahhhh ...

    semoga pjg umur, luas rzeki dan makin ramai anak ..

    aku nak tepek mercun xleh plok kang terbakor plak blog ko .. tp aku kasi bunyi je la yew..

    KEBABOMMMMMM..

    aci gitu

    BalasPadam
  20. hepi besday dear...
    moga hari2 mendatang, lebih mematngkan hg yerr hehhee...
    moga jd istri, ibu & anak yg solehah.. amin :)

    BalasPadam
  21. selamat ulangtahun kelahiran dear....

    sorry lmbt wish kt sini..tk on9 time cuti..huhu..

    tp eden dh wish kt Fb n blog eden yer...aci kan..hikss

    BalasPadam
  22. owh hakakkkkkk~~
    selamat hari lahir.... Allah selamatkan kamu sekeluarga :)

    BalasPadam
  23. selamat hari lahir, el...
    maaf...terlambat wish...akak ingat lambat lagi, hehe..

    BalasPadam