Jumaat, 26 April 2013

KEMONNNNN BEBEH KEMONNNNN



 





1st time nek roler koster ms g genting..tu pun menjerit mcm kena histeria..mummyyyy mummyyyyy tup2 eh eh dah abis ke hahahaha

so kali ni nak xkira apa nak jd..jdlah..i dun care..i dah bayar semua huh

hb el x abis2 perli..

hb: elehh ritu nek..jerit ntah hape2 je..ni boleh ke xboleh ni.. 

el: kemonnnnnn bebeh..takat roler koster tu apa ada hal

hb: amboii berlagak

el: well hahahaha (lam ati gilo ko..terbalik badan semua...seram sejuk dah ni cam nak beranak lak feel dia hahahahahahahaha)



semoga dipermudahkan perjalanan kami amin 



esok el last keje...next week long holiday...el akan bw maraton esok kat semua blog2 ok...sbb tenet slow lah 2 3 hari ni..nyamfahhhhhh


18 ulasan:

  1. fuyoo.. el. cayalah hang. kalau aku rasanya pencen lama dah nek roller koster ni.

    BalasPadam
  2. Wahhhh...terbaek la EL naik benda alah tuh ha...

    BalasPadam
  3. naik roller coster masa bujang jer dulu2
    skrg x rasa nak naik.. sbb last dulu main semua kat genting pas tu pening... hehehe x suka

    BalasPadam
  4. aku mmg tk nek arr roller coster ...hehehe...

    neway...enjoy yr holiday k....

    BalasPadam
  5. nak beroller coster kat mana kali ni? enjoy it, masa kat atas tu jer gerun sikit, well u know it ;) heheheh have funnnnnn.

    BalasPadam
  6. sejak dulu smpai skrg sy tak berani nk naik roller coster ni. sy sbrnya gayat bila dok tmpat tinggi.

    BalasPadam
  7. Assalam,

    Best nampaknyer..tapi mamawana tak berani lah nak naik itu Roller coaster.

    BalasPadam
  8. El nk berenti keje sbb dh dapat keje baru ke??

    **ok selamat bergumbira, EL..

    BalasPadam
  9. wooooow. gilas tu. eja bukan takat seram sejuk. seram sejuk seram ni. dua kali seram.

    BalasPadam
  10. mmg best naik mcm ni

    mula2 tkut tp pastu oke haha

    BalasPadam
  11. salam sis el!hug rindu sket!..wow!roller coaster!paling mencabar neesa pnah naik kat times square ja!tapi suka lah~hahahaha

    BalasPadam
  12. so hg nk p genting ka hong kong disneyland hehee...
    aku pon dh lama x naik.. teringin jugak tp anak2 x de sapa nak jaga klau naik

    BalasPadam
  13. haih... menakutkanlah.. huhuhu

    BalasPadam
  14. No Xtreme is undoubtedly an effortless strategy to burn off fat.


    My blog post - source

    BalasPadam
  15. walaupun badan aku berat..tapi bila time naik tu rasa jg buntot aku terangkat hahahaha..ngan jantung2 rasa nak keluar ;p

    BalasPadam
  16. Myra seyes tak sanggup.. hehee

    BalasPadam