Isnin, 15 April 2013

FASHA SANDHA SELAMAT BERSALIN | GAMBAR ANAK FASHA SANDHA

Tahniah kami ucapkan pada Fasha Sandha dan keluarga.
Akhirnya, berita yang ditunggu-tunggu telah pun tiba. Selebriti yang juga merupakan isteri kepada Jejai, Fasha Sandha telah selamat melahirkan bayi lelaki pada jam 9.21 pagi tadi.


 

Bagaimanapun, masih belum ada laporan lengkap tentang nama bayi mereka yang baru saja dilahirkan ini.

Untuk pengetahuan, ini merupakan anak pertama Fasha Sandha dan juga anak kedua bagi Jejai atau pun Rizal Ashram. Dia sebelum ini pernah mempunyai anak lelaki hasil perkongsiannya bersama bekas isteri iaitu Nora Danish.
Jejai dan Fasha telah melangsungkan perkahwinan mereka pada 27 April 2012.
 

 sumber


Tahniahhhhhhhhh...terharu lak tgk pic parents jejai tgk fasha tu...hehehe

asal kami semua share besday date sm eh..alana share date besday ngan kakak fasha...el lak share besday month ngan anak fasha hahahaha 


gambar anak Fasha Sandha terbaru klik SINI

17 ulasan:

  1. Wah... Share birhtday leh wat party sma2 ngn fmly fasha la nnt.. Hihi...

    BalasPadam
  2. sy xminat dia, tp apa pun tahniah la utk dia :)

    BalasPadam
  3. tahniah..
    eh el, hg kan glemer mcm retis jugak hehehe

    BalasPadam
  4. Tahniah. wah cinta hatiku si FS ni dah melahirkan baby. Aku minat sangat lakonan dia. what ever la apa orang nak cakap. yang penting.. aku suka dia. aku suka baby. tambah kalau yang merah merah ni. sungguh terasa nak beranak lagi...

    BalasPadam
  5. haha femes la akak share birthday dgn fasha tu hihi

    comel anak dia putih kan

    BalasPadam
  6. Da tgk kt fb gak..congrats utk both of them..:)

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah. Moga2 rumahtangga fasha sanda dan suaminya bertambah bahagia dgn kelahiran anaknya.

    BalasPadam
  8. Tahniah buat Fasha dan suami ;) Comellllllll ^_^

    BalasPadam
  9. Conratulations Fasha, lovely family indeed.

    El ngan Fs related ker.. aahaa macam rapat jer u guys, saling berkait DoB pun. hihihi

    BalasPadam
  10. syukur..tahniah.. baby memang comel..

    BalasPadam
  11. congrats Fasha & baby.
    1st time here, salam kenal.
    Jemput exchange link dgn saya :)
    WaneyZainuddin.com

    BalasPadam
  12. dh tgk kt fb gak klmrin...

    alhamdulillah slmt semuanya...

    amboi2...kbtlan tul bday hgpa sm noh..hikss...

    BalasPadam
  13. alhamdulillah..selamat sudah. comel baby dia.

    BalasPadam
  14. oh baru ima faham.suami fasha bekas suamai nora danish.patut la fasha terharu terima ucapan selamat dari Nora.hihi.ketinggalan cerita betul ima ni..hihi

    BalasPadam