Selasa, 9 April 2013

CELEBRATION BIRTHDAY 3+1 @ FULLHOUSE PENANG TIMES SQUARE

Sejak Penang Times Square nk bkk ritu..npk dah banner Fullhouse
dah berhajat one day nak mkn kt situ
So el decide nak celebrate our birthday kt sn
kebetulan our besday pun dekat2..sekali harung hahaha
So Jumaat lepas weols dinner kt situ
Mula2 hb xmo..tp dah our day kan..bkn sllu hehehe
So xsabar betul nak g Fullhouse yg sgt ohsem dekonya hehe



Yeahhh dah smpai FullHouse..gedik dulu hehe


npk x excitednye weols kt sini
lagi2 anak2 el lah...dah lah sn mcm2 brg ada
org xdelah ramai sgt..tp servis mmg tiptop..baru order 5 min dh smpi
mmg lapar jugak mlm tu..hehe
tgk smpi alana nk ciom burung merpati tu..mn dia amek xtahu..semua dia nak bw balik haha



sementara tgu menu smpi..one of waiter tu ada bg kertas coloring...haa senyap skit lah 3 bradik tu...smpi time nak balik tu kakak arwen amek alat coloring tu nk bw balik hahaha

   
byk sgt menu smpi juling nak pilih
hb el amek lamb..el amek ikan dory
portion sgtlah besar..smpi leh share2..hehe
budak2 tu el just amek nugget, fried wing and french fries
ok bg el lah sedap lah menu dia...abis licin hehe
Hb el pun ckp sedap..hb el ni ssh skit lau mkn kt luar
lau kata xsedap..mmg kata xsedap n xmo mkn haha


last our pencuci mulut...el amek brownies cake
ha kongsi lah 5 org hahaha..tp el bg anak2 je mkn..tu pun berebut..comey je cam tu


servis kt Fullhouse ni mmg best
waiter pun sgt2 peramah
smpaikan diorg tya nak amek gambar ke?eh ofkoslah haha



nota bijik:
1) pending hadiah for my besday one day only tu
2) hutang nak bw kt umah uols hehe
3) x sabar nak tgu hjg bulan..xsabarrrrrrrrr hahaha

17 ulasan:

  1. suka cake diFull House..comel dan gebuuu jer huhu..nasib baik anak uols tak nak amik set pinggan makan utk kids punyer..

    sgtlah cute hukhukhuk..

    BalasPadam
  2. Huiyoo..bestnyer tmpat tuh yek...plan akan gi jugak la nnt.

    BalasPadam
  3. od mcm iwan gak ni..tk suka sgt mkn tmpt gini, takut tk sedap..bazir je..hehe..

    aku ni..tk penah psg niat nk mkn kt sini, teruk noh...sbb laki bini kureng nk gi tmpt mahal2..huhu..tapi sesekali nk try utk hari special apa slhnya kan....neway dpt rasa gak...

    sonok celeb bday sekali harung noh...kebetulan sama bulan..hehe...

    weh brp semua kena byr mlm tu? hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku beli groupon voucher zura
      ritu ada offer...RM29 for voucher RM60
      ritu total aku mkn RM110
      so aku just bayar RM60-RM110-=50+29=79++ je

      lau ang pi murah lah kot ang kan 3 jek hehe

      Padam
  4. sangat tergoda dengan makanan itu. harap maklong!!

    BalasPadam
  5. nyum nyum sedapnya. huhu husband akak jenis tak brp suka mkn kt luar ye? alaaa sesekali kan time bday.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. bkn x suka mkn luar..cuma hb k.el tu xsuka membazir..
      nak2 lau mkn cicah ratus2 ni hehe

      Padam
  6. hoho sama la mcm hubby aku kalau dia kata tak sedap memang tak jejak dah lepas tu. kalau sedap. nak aje dia datang datang datang datang and datangg lagi.

    menu tu sangat mnenggoda ok. lenkali aku plak nak lepak kat situ. Happy berday sekali harung tuk korang ye..

    BalasPadam
  7. menarik tgk air tu...apa nama air tu?suka gk mkn kt fullhouse..menu kita suka spaghetti creamy

    BalasPadam
    Balasan
    1. air tu sirap laici yogurt
      sedap sgt..tp el xmnm sgt..kena jaga2 batuk
      so yg perabis is my hb lah
      hehehe

      Padam
  8. anak2 hepi....mama dia pun hepi...babah dia pun hepi....hepi hepi famili!!!!

    BalasPadam
  9. ada ker fullhouse kat c2...
    wahhh tarus terjah nih...
    mmg best aku tgk deco2 nya...
    x sabaq nk p aih

    BalasPadam
  10. hepi belated besday nok!!! Moga sentiasa bahagia dan dimurahkan rejeki selalu..

    BalasPadam
  11. psst : Apa projek hujung bulan ni? cam secret sgt je tu..hehe

    BalasPadam
  12. salam..nak tny fullhouse ni halal ke x?tringin nk pergi mkn tp tkot xhalal..

    BalasPadam