Rabu, 13 Mac 2013

WW : SAMBAL TAUHU


SEBELUM


SELEPAS


gigih amek anak sekolah kul 12.00 td
rempit balik umah..masak menu pantas Sambal Tauhu aje
for my very very veryyyyyyyyy luvly hb el tuu
dia dh pesan t lunch  msk je Sambal Tauhu..xyah gigih2 sgt msk lelain hahaha

mujur ofis-sekolah = 8minit
sekolah-umah =8minit
umah-ofis =5minit

Adoi penat..el pun x sempat nk mkn lagi ni...janji mkanan tuk my hb dah siap!tu pun dh wat diri el kenyang hohohohoho

ohhhhhhh sgt bertggjwb dan sgt2 sayangkan suami el ni kan hahaha isteri mithali kah haha

nape xsuh je hb amek anak sekolah..eh dia penat lah mlm ni dia keje..so biar dia get rest hehe

22 ulasan:

  1. Baguihnya...isteri sapa ni...yg tak tahan siap merempit tuh...apakah??? can't imagine how you rempit, eL...hehehe, apapun tabik spring buat eL. :)

    BalasPadam
  2. wah sambal tauhu,..cantik nampak sambalnya..merempit ker..jgn laju2 tau bhaya !!

    BalasPadam
  3. rajin hang el noh. kalau aku la. masak nasi je. lauk semua ko pikirla sendiri. hahahaha

    BalasPadam
  4. nak sikit? he he he...datang sini sebab rindu el...

    BalasPadam
  5. gedik kan .. gitu pun penat ye.. aku ni nk g opis je half jam tau .. tu lum trmasuk nk balik.. phtu ambik anak2 phtu balik umh huuhhu penatt

    BalasPadam
  6. dap..dapppppp... tahu ikan sedap jugak kan

    BalasPadam
  7. perghhhh terbaekk lah kak el! hebat, supermom ni :D ^_________^ sedapnyaa sambal tauhu tu, yummy3! hehee

    BalasPadam
  8. mak oi mak mitali nih.. gile rajin run sane sni.. alhamdulillah.. suke nengok nye weih. sokg bole run lagik! ;p

    BalasPadam
  9. best giler kak el semua dekat-dekat T_T

    btw bagus makan tauhu! amalkan :D

    BalasPadam
  10. x suka tauhu.. tp cam nak try jer tauhu el nih.. hehehe

    BalasPadam
  11. mak aihhh
    ratah je nie dikk !
    yummy !

    BalasPadam
  12. Uwwaaahhh.. dapnyoooo... ~_~

    BalasPadam
  13. huyoo !! sedap tu...tergoda i !!

    BalasPadam
  14. waaaa sedapnya sambal tauhu. kalau letak empe lagi sedap kak el hee

    kak el birthday kak el berapa hb? sila reply kat blog sy nanti tak menyempat dh nak dtg blog kak el balik huhu

    BalasPadam
  15. *tempe la typo plak huhu

    BalasPadam
  16. vah vah vah.. memang mitoli, Alhamdulillah. Untung hubby u, mesti sayang lebih2 ni.

    BalasPadam
  17. Tetiba rasa lapar plak...

    BalasPadam
  18. en laki ai pon suka sambal tauhu youu...sodappp..!!

    BalasPadam
  19. Simple tapi menyelerakan...
    El memang isteri Mithali... ;D

    BalasPadam
  20. dekatnya rumah EL dgn offis..5 minit dah sampai..ehem tak sempitlah EL nak merempit ek..semua tempat tu dekat2 je..he2..

    BalasPadam