Selasa, 19 Mac 2013

SUNSET DI PERHENTIAN REHAT BALIK PULAU

 huwaaaa malas nye nak update n3
aaacaner ni..tulah lau tinggal 2 3 hari..mcm mls nak update
dah malas surelah mls nk bw..adoiiiii

bukan xde cite nak cite..eh giler byk tu nak cite kt uols hehe

smlm el ajak hb g tgk sunset..kami g tgk kt area
Perhentian Rehat Balik Pulau (jln baru)
nahhh amekaw pic2 kami layan je lah mood malas huhu
 

time ni dah kul nak kul 7



kunun2 love la sgt huh haha


by canon


ekceli ada pic lana lam ni..xnpk lak


cubaan membuat LOVE..dpt buat LOV je..adik alana kecik x smpi hahahaby canon


canon lagi


by hp


jom balik dah maghrib haha

11 ulasan:

  1. Hahahaha...leh improve lagi cara amek gambar dan cara posing...lama2 terer la, leh jadik model. huhuhu :)

    BalasPadam
  2. tiannye lana......tak cukup tinggi lagi

    BalasPadam
  3. nice la el... haipp...malas ek..patutlah lama x der... ekekekeke... hari tu el nak tampor farah... meh sini farah tampor el pulak balik... bagi x malas...lol... (gurau2...)

    BalasPadam
  4. Kat tempat yg buat pesta duyan tu ke??


    Akak penah 2x lalu balik pulau ni nk gi teluk bahang, hehe...

    BalasPadam
  5. klaka pon ada sis, sebab bila amik gambar macamni.. saya tengok macam bayang2 je.

    saya selalu buat time letrik takde kat umah, buat bayang2 ngan lilin :P

    BalasPadam
  6. cantiknya gambo sunset tu.

    BalasPadam
  7. aku kalau lalu sini..tk pernah siggh pun..hehe..

    BalasPadam
  8. nasib baik gambar cantik2 :p

    BalasPadam
  9. wah ber sunsetlah pulak !!.. EL cantiknya view..

    BalasPadam