Rabu, 20 Mac 2013

SHORT TRIP : PULAU AMAN (3) MEE UDANG PULAU AMAN

kalau pergi ke Pulau Aman
jgn lupa kn mee udang pulau aman 
hahaha

nilah satu2 nye tujuan nak pi Pulau Aman ni
sambil2 nk tgk apa yg ada kt Pulau Aman ni..boleh mkn Mee Udang Pulau Aman
di Restoran Terapung Pulau Aman yg sgt2 fofular tu 
bape kali Aman daaaa haha


Kena jalan skit masok dlm kampung..jumpalah Restoran Terapung ni

 

 Time for mencekik..udang mai sini udang woiii haha




Hari tu tggl menu ni je yg ado..Mee Udang Spesial Udang 4eko besaq n fresh uols..




Ni lak Mee Udang Biasa..Udang 2eko jek


Menghilangkan dahaga..mmg panas giler uols..


Mee Udang tu boleh lah tahan sedapnye..cuma mee tu mcm xbape nak lembut sgt..kuah dia pun ok sedapppp..lau kata nak bandingkan dgn Mee Udang Kuala Sepetang..this Mee Udang lagi shedap..heyyy ikut tekak masing2lah no :)



rini badan el xbape nak sedap..mcm nak dmm..tekak dah mula sakit2..mcm nak batuk
huhuhu

16 ulasan:

  1. seronoknya bercuti... nampak macam cantik je tempat ni... hee... neway, salam kenal... :)

    BalasPadam
  2. mee goreng udang takde jgk ke el?? pdhal goreng jer pun bezanya...hehe..
    Akak kurang mee udang ni..suka mee goreng lagi, kehkeh....

    BalasPadam
    Balasan
    1. semua ada kak..mee goreng udang..nasi goreng udang..bihung goreng udang..goreng ngan berkuah je lah..tp ritu tggl mee udang je pun..malas kot diorg nak buat byk2 haha

      Padam
  3. betui2..ikut tekak masing2 la noh...

    kalau aku asal boleh masuk tekak ok je..:)

    kalau bw irfan kena dukung dia ni..idak dia berlari suka hati dia je..dh la aku tgk jln ke rest terapung tu...open je..

    BalasPadam
  4. bestnye jalan2 bercuti...mee udang tu yang tak tahan tengok tu...terliur..

    BalasPadam
  5. Sedapnyaa. Mee ketam xde kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. xde cha..lau nak ada kat Sungai Dua..t k.el wat review eh :)

      Padam
  6. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. mee udang .. dap nyeeeeeeeeeeeee

    BalasPadam
  7. kena tukar nama tu
    mee udang 2 ekor.. huhuh
    tempat menarik..
    bawa anak Sop mesti dok jerit jer ni
    takut terjun.. hehehe

    BalasPadam
  8. Arghhhhhh..dap2nyeeeeee!!! menjejes ayaq liuq hoih

    BalasPadam
  9. aku suka mee udang situ gak. sedap....campiq tambang bot semua. sepinggan mee tu jadi mahal. hehehe..

    tu klu sesaja nak pu mkn mee la. hahaha... berkira lak aku. wal hal nak masuk tekak sendiri.

    BalasPadam
  10. mee udang dkt sg petani sedap! tak ingt pulak apa nama kedai tu. alahaiiii stress betul. hahaha! dia dekat dgn giant sg petani tu.. kak el penah pi? sedap sgt udang besar gabak! :D

    BalasPadam
  11. tu lah sakan sangat makannye . sampai sakit2 tekak batuk tu . tu lah padahnye tak share dgn dahku . kahkah

    BalasPadam
  12. ehem terliur tgk mee udang dia !!..

    BalasPadam
  13. Your style is very unique in comparison to other people I have read stuff
    from. I appreciate you for posting when you've got the opportunity, Guess I will just book mark this site.

    My blog post; sian

    BalasPadam
  14. Cmner cara nk g tmpt 2 ek..

    BalasPadam