Isnin, 4 Mac 2013

SEGMEN: SIAPA BLOGGER BERTUAH by anak En. Yusni


gua di tag di tag di tag oh demmmm hahahaha

blog el mnjd blog wanted si ridzwan tu..wooohooooo ohsem kan


cer teka cer teka mn satu en. ridzwan ney...

ofkozlah yg paling manis kacak berseri2 tu hahaha eh bkn yg pakai punjabi suit tu lah..yg ada janggut itam tu...tgk cam kembar sebulu kan wakakakaka tp sebelah beliau pelakon drama tu..hehe

so el nak tag 3 org yang sgt2 dem bertuah tu

SABELLA - taiko kecik welkem back
CIKGU NORAZIMAH - cikgu cantek
KROLE - sahabat blog yg paling lama

sape2 nak join sila klik banner atas tu eh


nota bijik: woiii ridzwan thankz doh hahaha



12 ulasan:

  1. cikgu cantek tu...hahaha! kena banjer el lolipop gak ni

    BalasPadam
  2. terimass kak el sebab sudi tag guwa . guwa sayang lu beribu ribu lemon ! :*

    BalasPadam
  3. hahaha! terima kasih tidak terhingga kerana sudi tag...insyallah el...ada masa krole join yew~

    BalasPadam
  4. Good Luck! menanti keputusan GA..hehe

    BalasPadam
  5. hebat giler jadi wanted. O_O hahaha

    BalasPadam
  6. wahhh.....
    cayuk2...
    glemmmm U

    BalasPadam
  7. salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog che yam pula..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    BalasPadam
  8. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    BalasPadam
  9. hai...singgah dari segment yang same..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/siapa-blogger-bertuah.html

    BalasPadam