Isnin, 18 Mac 2013

SATE KAJANG HJ SAMSURI SUNGAI BULOH

 haiii semua
assalamualaikum
baru hari nk update n3..
ntah tetiba dtg roh malas plak skun ni oh xsk xsk hehehe

ok ok ekceli 2mggu lepas el ada g KL
el dpt interview kt sn..one of big comp gak lah lam msia..oil n gas
ntilah2 el cite details eh

Sate Kajang Haji Samsuri Sungai Buloh ni kami sggh ms otw balik Penang    
tiap kali turun KL sure singgah makan sate kajang


Sllu mkn sate kajang kat kajang nun..tp sbb xcukup masa sini pun jdlah hehe
 

kami mandi2 kt R&R situ..buang penat berpeluh bagai pas sopin nek gile..haha


yes dah sampai..ekceli el dah kyg sbb tghari tu adik el ngan suaminya banjer mkn nasi arab (next n3)


ha ni pehal lak..ada apa kt atas tu hey


Kuah nya dulu kick skun ntah kureng


Sate ayam dan daging


Xabis mkn pung..sbb kyg sgt..hahaha tapau bw balik


13 ulasan:

  1. samuri nye sate mmg x bape nak sedap dh beb ... kitrg x makan dh ... makan brand lain punye

    ** beb , compny pe tu .. cer citeeeee

    BalasPadam
  2. ha'ah laa el...bkn kuah jer yg dh kureng....ngan satay2 dia pun dh byk kureng nya..huhu.
    ORg kajang pun tak makan dh satay ni....
    Sbb ramai yg kata...yg buat satay ni skang tokey dh upah orang indon...mm..

    BalasPadam
  3. Amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
    Anggggg!!
    Dpt satey sengeh memanjangggggg..
    Hi3!!!!!

    BalasPadam
  4. tu la..mmg dh rs kureng satey nie..dulu ms dok Kajang suka gak but now mcm taste dier dh out..

    BalasPadam
  5. ish kak el ni . asek makannnn je . kite ni tengah runsing ni tau nak ambik result spm khamis ni ! arghhh

    BalasPadam
  6. aku tak suka satayni. sebab dia besar. ntah lelaki aku pun tak suka.
    sukayg comey comey.kecik. hahahaha...

    BalasPadam
  7. bsr2 satay dia kan..tp aku kalau satay ni..kuah sedap br best kan..

    hrp2 ko dpt kan keja kt comp tu...ameen..

    BalasPadam
  8. tak best sgt pon sate kajang ni, nak best, try sate Sijangkang jln Klang-Banting tuh, memang best !!

    BalasPadam
  9. Ooo Sate Kajang Hj. Samuri Sg. Buloh ni dekat je dengan rumah saya ni...saya tinggal kat Sungai buloh...

    BalasPadam
  10. sedapnyer satay, tapi saya dulu ta gemar sangat samuri ni, sebab femes sangat kot hehehe.

    BalasPadam
  11. ehem mama selalu makan satay kajang hj samuri kat cawangan dia diPD..memang banyak cawangan satay dia..

    BalasPadam
  12. try satay willy kak el.. sedap lagi dr samuri kot.. hehe :P

    BalasPadam