Jumaat, 1 Mac 2013

ROCK OO gelak sampai putus urat kentut haha



Haiii semua..assalamualaikum....happy FRIDAY
Sejak el tgk prebiu pasal ROCK OO lipan bara kembali (sj tambah)
el dah ronok2 ok…kami laki bini kecoh nak p tgk nti
Kami ni jarang p tgk cite mlyu kt cinema..tp ROCK OO pya pasal..sanggup haha

Sms ngan en. Hb petang smlm:-

Hb: rock ooo..rima bara kembali
Wf: nk tgk ke mlm ni
Hb: Danish ngaji..aaacaner
Wf: kul 9 xde ke
Hb: kul 945 adala..aaacaner ok?
Wf: ok..ni kt mn
Hb: ada kt umh lah..kalo ok nk pi bli tiket la ni..berapa org?
Wf: nk bw semua ke?budak2 tu mn reti tgk cite mlyu..satg depa bosan..pas2 bising nk balik..antar umah bs jap xleh ka
Hb: nk tggl arwen ngan Alana ka?
Wf: semualah..
Hb: x..la ni nak beli bape tiket
Wf: (mama el x sedap hati nak tggl budak2 tu..sure depa tya mama siap2 ni nk pi mn) haru..bw pi la semua sng
Hb: ok..

Mmg igt nk antaq budak2 g umah bs jap mlm smlm..lau bw diorg tu tgk cite melayu konfem depa boring..tp lau cite adventures, karton mmg depa layan
Tp el ni xsuka sshkan sape2..gpun hati xsedap pulak tggl budak2 tu..last2 bw jugak lah…arrghh xpelah janji mama abah dpt tgk ROCK OO oooooooooo haha

So pas Danish abis ngaji lam kul 9..terus siap2 terjah GSC Queensbay. Tgk pya ramai org..hat rmbut pjg giler2 rockers pun ade..haha
Abg Danish xabis2 tya..ma..kita nk tgk cite ape..oooo kita nk tgk cite lawak..haha (lam ati dh ssh hati..sbb sure budak2 ni igt nk tgk cite karton, adventures etc) haha





tiket for 4 ppl


 mama nk tgk cite ni ke ma..aah lawak taw cite ni..alah abg nk tgk cite dinosour..pulakkk haha
next time lah syg...rini kite tgk cite rock eh haha


 weols from sydney hahaha..but the young boy from Utah USA :)
tshirt pemberian bil balik dr Aussie ngan USA woohooo
 
 

model converse


 lepak2 dulu sblm msok


sesi kejar mengejar 


mama nak enterprem gak derrr haha

Ok ok…start2 dah gelak…gelak je manjang..org blkg el tu masyallah lagi teruk gelak..
Mmg lawak gilerrr..xtahan dah perut ni abis urat2 kentut putus muahahahaha
Que haidar mmg lawak sgt2..haha..nk hujung2 je dah xlawak dh..bgs pun kami pun
dah xde napas nak gelak..hahaha

Kami gelak2..then bising lah kt dlm tu tp

Abg Danish: ape bising ni..tutup telinga..mama jumlah balik
Kakak arwen: diamlahhhh bisingnye
Adik Alana: ooonana..cak..ooooonana cak..dgr je lagu rock..terus goyang2 haha adik mmg cool 

last2 abg danish tertido..kakak pun nak terlena dah...adik????perghhhh
ooonana...cak..oonana cak..cergas..tp smpi umah bommmmmm lena haha 


nota bijik: teringat zaman dolu2 sblm ada anak..pakai belt ada paku hahaha
sgt rock arrr time tu..skun dah insaf haha




21 ulasan:

  1. Haha mmg lawak kak. Sy pun tgk mlm td. Lawak giler que haidar. Muka x boleh blah haha

    Comel je anak akak sume pakai converse :)

    BalasPadam
  2. Kak el tinggalkn link fb akak kt blog sy boleh tak?

    BalasPadam
  3. wah Arween punya gaya memang rock.

    awalnya hang dah ngadap rock tu yer.

    BalasPadam
  4. tk layan lagi derr..

    kena tgk ni kalau ceta lawak..tp beli dvd je kot..kahhhh

    aku selama ada anak ni...blm lg masuk cinema...ntah bila nk pergi la..:)

    BalasPadam
  5. wahh kak el pon rock gak dulu eyh??

    belum berkesempatan nk tgk..tapi kalo kak el kata best memang nk kena p tgk gak la cmni

    BalasPadam
  6. Lawak erk?? Ada gak pokcik ngan anak2 ajak mak pi tgk tp mak plak x rasa nak gi tgk..akan difikir2kan kendian lah lps ni..

    BalasPadam
  7. Fuyooo anak beranak rock.. model converse tu pandai betul posing dia hahaha.. seronok laa abang kena tipu dgn mama nak tgk cerita lawak ek ;p

    BalasPadam
  8. wah wah wah... best ek? saya x tengok pun lagi...yang first tu pun x tengok... ^_^ ...

    BalasPadam
  9. xcited btol nak tengok ceta tu. anak2 nak tengok dinasour. alahai anak2 kena mengalah.hehehe

    BalasPadam
  10. comelnya anak-anak..hehehe

    BalasPadam
  11. huh!...mmg bestkew ceta tu el? tak dan g nak tngok...sal semalam tiket smua sold out adus2...terkempunan tngok rock o0o0o00!!!

    BalasPadam
  12. belum tengok lagi.... huhuhu

    BalasPadam
  13. wow...pakaian anak2 el mmg rock ooooo...

    akak jer tak gi terjah panggung lagi, mm..best dan lawak kelakar abes, ye??

    BalasPadam
  14. kena tgk ni !! u rock babe !! comei bdk2 tu..mmg rock !

    BalasPadam
  15. Aku dh lama x g cinema..x teringin langsung nk g...

    BalasPadam
  16. salam EL, cntik tudung pink el. tak sabar..tak sabar..tak sabar... nk taw keputusan pemenang FM Aussie! wish me luck!

    BalasPadam
  17. mama & papa rock !!!..ahakz.. ;) cayalah EL..

    BalasPadam
  18. Mesti bestkn filem ni tak smpat nak tgk lagi... Mengembalikan nostalgia zaman rock kapak

    BalasPadam
  19. Belum tengok lagi filem ni.. hee :D

    BalasPadam
  20. wahh sedondon sumer model kasut merah merah merah. Best la tengok muvie anak beranak, kami ni before ada anak pun tak pernah masuk panggong bersama huhu.

    BalasPadam
  21. ni satu family rock ni . haha . comel betul arwen posing . ada gaya model dah tuuuuuu .

    BalasPadam