Isnin, 11 Mac 2013

RINDULAHHH :p


hai semuaaaaa...
sure tgh rindu dendam kesumat jiwa kt el kan kan kan angguk2 geleng2 hahaha
sori sori nek lori 2hari cuti ni bz..biasalah
treament bersama family terchenta hahaha

mmg byk cite el nak share ngan uols ni
tp kangkangan masa haha (ayat xleh bla)
nti el ada ms el share story mory ngn uols ok
ermm rs xsempat nak terjah umah uols mlm ni..penat baq kat hang
tp!!dun worry el akan skodeng uols one by one...details by details hahaha

pic kat atas tu taken by my photoG en. hb..kami g lepak jap kt Qbay petang td..el suka pic ni
sbb npk el sgt cumel..kahkahkahkahhhhhhhh eh biarlah org syok sndiri huh haha
jgn nak syok2 sgt lah el muahahah ok ok sedar diri aiii ok :)

nantikan kemunculan gambar2 sengal kami anak beranak hahaha 
sukahatik ko lah el hehehe


lau el sempat el terjah uols mlm ni eh..get ready eh..assalamualaikum :P
 

32 ulasan:

  1. kak el.. comel je la dorang tu termasuk la kak el..huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha sedap k.el dgr haha

      Padam
  2. wah.. sonok berkelah
    mana tu el?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kat queensbay mall..dkt2 ngan umah el je
      ang nak pi penang dah sop

      Padam
  3. bestnyer..lamer tak g sana..i'allah, xde paper hujung bulan ni blk kg kt parit buntaq..tak kira, nk g gak qbay ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. weiiii t smpi penang habaq...nak jumpa irfan haha

      Padam
  4. wah... bagusnya happy family... and spotting family

    BalasPadam
  5. Mujur la budak2 tu ada baring2 ambik gambar skali, rasanya mak dia yg lebih2 excited nak kona baring gitu kan : mujur comey.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah biasalah mak budak ni mmg alwiz excited haha

      Padam
  6. ya....ya... hang memang comel. nak baring sama boleh?

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. heheh yelah tu sweet..btw thx myra hehe

      Padam
  8. yg tgh2 tu ala2 dugung meniarap dh tu joyah wakakakak

    mana en OD tu ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dugung pun dugung lah
      dugung paling cumel kot haha
      en. od ralit ngan camera dia haha

      Padam
  9. sape yang akak kata nampak comel tu?boleh ulang sekali lagi tak?tetiba telinga saya rasa gatal2 je nih kahkahkah

    BalasPadam
    Balasan
    1. alahhh kau redha je lah apa yg akak tu tulis haha

      Padam
  10. bz hg mengalahkan bisnezwomen aih hehheee

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah sejak dua menjak ni kebzan betul

      Padam
  11. eL cumel? huhu...naseb baik betui...wakakaka

    BalasPadam
  12. lawa la pic tu...:)

    aku tk bkesempatan nak berguling bagai kt sini lg..

    sbb aku jarang lepak sini..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. wei t kita lepak2 kt sini nak x

      Padam
  13. mmg comel!!! mak ngan anak2..semua comel2!!!! hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. nampak..nampak x uols komen mama ila ni hahahaha

      Padam
  14. hamboii...kat qbay tu hang leh golek2 mcm ni, el?? hehe.. cayalah!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. kebetulan ari isnin xde org yg lepak kat situ kak
      lau x memang penuh situ..tu yg el leh golek2 kt situ haha

      Padam
  15. kita pun bz kak el.. rindu kak el ni haaa :p

    BalasPadam
  16. Rindulah babe kat ko..
    Rindun setengah nyawa nih siot..
    Hik3!!!
    Aku pn bz gak ni cuti Aqil dmam bekentung..
    Shian dier..
    Ko TC el..

    BalasPadam
  17. amboi mama EL..mcm adik beradik dgn diaorg..kecik je mama diaorg..

    BalasPadam