Selasa, 5 Mac 2013

PEMENANG GA ARWENDANISH FM AUSSIE- TAHNIAH










Tahniah pada pemenang. Yang lain2 tu el mohon sejuta kemaafan yea. Kita cuba next time. Terima kasih xterhingga sbb sudi join GA el :)

Semua pemenang sila hantar nama dan alamat di elly_syok007@yahoo.com


34 ulasan:

  1. Ala takdak rezeki..

    Apapun tahniah buat pemenang bertuah :D

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah...

    nama aku tersenarai..rezeki aku dpt FM hg pula..

    so nanti date la noh..tukar2 adiah..haha

    bila?

    BalasPadam
  3. owhhh...nk cakap terima kasih banyak2 !

    BalasPadam
    Balasan
    1. wehhhh.... hg hembus pa kat el hehehhehee

      Padam
  4. tahniah. next time buat lg kak. tak sempat nak join huhu

    BalasPadam
  5. ok.. date sekali. aku nak bagi coklat kat kome ni. cep[at bagi date sebelum aku blah. lepas ni tempat baru jgn mimpi aku nak kuaq gedik

    BalasPadam
  6. hoorey....sy dah emel detail yer

    BalasPadam
  7. congrats buat pemenang !!..

    BalasPadam
  8. Aku nak juga..ada extra dak? Ekekekeke

    BalasPadam
  9. yey!! saya menang moto... nak tggu next GA lah...

    BalasPadam
  10. Tahniah pd sume yg menang!

    BalasPadam
  11. Tahniah buat pemenangggggggg :D

    BalasPadam
  12. tahniah buat y menang.. mmg bertuah ;-)

    BalasPadam
  13. Wie...congrats to the lucky ones. Nnt buat lagi I nak join, tak kira tak kira nak menang haha.

    BalasPadam
  14. Tahniah pada semua pemenang...sedih nye =(

    BalasPadam
  15. tahniah kepada yang menang...n padan muke aku bab kalah hahaha! gurau jew el..mngkn blum rezki kot~~thanks ye el...len kali kalo bat GA..sound jew

    BalasPadam
  16. semua pompuan!!mencik la cenggini

    P/s : rasa putus asa dan nak bersara sebab tak dapat GA sis

    BalasPadam
  17. hahahaha tah kenapa saye pulak berdebar tgk result ni, padahal tak join sbb tahu mesti tak menang :p Congrats utk yg menang! :D

    BalasPadam
  18. tahniah buat mereka y berjaya

    BalasPadam
  19. tahniah pada para pemenang

    BalasPadam
  20. xde rezeki nyue gamaknye.. :( sob..sob

    BalasPadam
  21. sob..sob..tahniah pada yang menang

    BalasPadam
  22. wahhhh tak sangkanya.... terima kasih ya el..

    BalasPadam
  23. el... tima kacih ek sayang...ekekeke...sorry... x ferasan sangat sampai diberitahu...minggu ni agak busy sangat... hu hu hu... anyway dah hantar details occay...

    BalasPadam
  24. entri untuk EL...

    http://www.mialiana.com/2013/03/menang-arwendanish-giveaway-fm-aussie.html

    BalasPadam
  25. takder rezeki...tahniah pada pemenang...

    BalasPadam
  26. takde rezeki..takper, tahniah kepada pemenang ;)

    BalasPadam
  27. eh.. dah terlepas pula... tahniah kepada pemenang.
    Belum ada rezeki lagi nak dapat FM dari Aussie.. :)

    BalasPadam