Ahad, 31 Mac 2013

"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"


Cepat2 sebelum terlambat..el di tag oleh my fren hot mama wantie..hope sempat lagi lah nak join contest ni..TARIKH TUTUP 31/3/13

Yg best tu 60 hadiah hebat menanti

Giler x giler contest ni hahahaha

Antara sponsor terhebat tu:

erk!!!mcm kenal je sponsor2 ni hahaha
el nak tag
cikgu zie
mama ila
sabella 
sape2 nak join klik banner kat atas tu eh..gud luck uols... 
sori sgt2..el kejap2 je leh bw..sbb xbape sihat ni
thx sudi terjah blog el eh..lau ada ms el terjah blog uols ok..xoxo :) 

17 ulasan:

  1. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    BalasPadam
  2. temaseh tag bella yang rock lagi cun ini ! hahahaha !

    baidewei , all the best untuk kak el :D

    BalasPadam
  3. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    BalasPadam
  4. ngam ngam last day hang join noh. hahahaha.. good luck

    BalasPadam
  5. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  6. Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    BalasPadam
  7. salam.. deno datang dari SGEMEN MAK DARA dan terus folow sini.. ^^ sori terlewat :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    BalasPadam