Selasa, 12 Mac 2013

GAMBAR ULANGTAHUN KELAHIRAN ROZITA CHE WAN

kek ulangtahun kelahiran Rozita Che Wan kelihatan sungguh comel dan unik, apabila ia dihiasi dengan anak patung ala-ala ‘princess’ dan bertambah unik apabila kek tersebut adalah berperisa durian.


wahhhh kek princess uolsss...ok ok 
wf: ba..ma nak gak lah kek ni..next month
hb: jgn nak princess2 sgt lah..
wf: coiii sjk bila pandai ckp cam tu ha
hb: ma lah ajaq hahaha


untunglahhh haha
 

with Dafi
len mcm je senyum Dafi tu haha


molek lah tu haha

26 ulasan:

  1. dia celebrate ngan sapa? dafi ke zain?

    awat baju tak sm pun..ahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. mula2 ngan dafi
      pas2 zain haha
      eh sama pe teman kaler merah ok

      Padam
  2. wah... vogue gitu. lawa noh cik ta ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg lawo..badan lagi lah solid i tell u hehe

      Padam
  3. Balasan
    1. padanlah ngan org empya kek tu kan hehe

      Padam
  4. wahh cam org mudee je kek macam tuu kekeke ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alah kak ieda...jiwa muda ok..biar umo tua hehe

      Padam
  5. cepat2 lah kawen.. kbai ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah cepat2lah kawen nak tgk diorg ni caner lah t..kbai :)

      Padam
  6. lain orang...lain untong nasib dia...kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah kak..rezeki dia dpt nyoq mude haha

      Padam
  7. Cantik kek..hehehe..semoga mereka ada jodoh :)

    BalasPadam
  8. meletop letop pop pop mak orang ni. hehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah mcm popcorn dah k.el bc haha

      Padam
  9. rcw ni jarang amik gamabq sengeh nampak gigi kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. xperasan pulak el KN..t el gugel tgk haha

      Padam
  10. molek la tu. RCW ni makan jamu apa yer? Nak la jugok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia xmkn pape mama JJ
      dia mkn epal ijo everyday haha

      Padam
  11. Balasan
    1. hahahahaha apa nak jeles..ang ada wawa zainal kan kan kan haha

      Padam
  12. sama chantek sama padan lah, kek n tuan kek tu..hehe..jiwa muda la katakan kan k.el :D

    BalasPadam
  13. untungnya jadi che ta.. ;)

    BalasPadam