Isnin, 25 Mac 2013

GAMBAR FASHA SANDHA DI MAJLIS SAMBUT ANAK PERTAMA


Hampir bergelar ibu kepada anak pertamanya yang dijangkakan lahir tidak lama lagi, Fasha Sandha baru-baru ini telah menganjurkan sebuah majlis bagi meraikan berita gembira yang bakal menyusul tidak lama lagi.

Bertemakan warna biru, majlis ini turut dihadiri oleh beberapa orang lagi rakan selebriti lain seperti Eizlan Yusof, Amanda Misbun, Faradhiya, Zizan dan juga beberapa orang lagi artis popular lain.

Melalui foto yang dilihat dilaman Instagram Fasha, pelakon ini juga telah menerima banyak hadiah dari rakan-rakan. Tahniah pad Fasha dan juga Jejai yang bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi.

 
 
 

wow giler banyak adiah tu...untunglahhhh hahaha

sori uols..el x bape nak sihat ni...malas pun ye

tp el cuba skit2 bw eh hahaha

cuaca panas satu hal buat mood kelaut dah xsk lah

TAHNIAH pada one of my fevret blogger otai jiwa kecik SABELLA perolehi keputusan cemerlang SPM 11A :)

16 ulasan:

  1. meriah kn ..baby blum kuar dh dpt byk adiah..bb kuar nanti lg byk adiah...dh tgk smua gmbr tu kt instagram fasha sandha

    BalasPadam
  2. amboiii..banyaknya hadiah!!! jelesssss..hehehe..nie baby belum kluar dah dpt banyak hadiah cenggini kann..nanti baby dah kluar..dapat lagi..hehehe..bestkan..

    BalasPadam
  3. wow... giler banyak hadiah dia dapat. tak terkira noh..

    BalasPadam
  4. beruntungnya jadi fasha !!..baby dia tak kuar lagi pun dah dpt adiah..hu2..jeles mama..ha2..

    BalasPadam
  5. amboi kelas tau shower baby party dia. mcm hadiah kawen dh banyak dia huhu

    BalasPadam
  6. banyaknya hadiah bakal baby fasha dapat..

    BalasPadam
  7. banyaknya la dapat hadiah, untung badan... orang kawen punye hadiah pon tak banyak tu tau kak pashaaaa :p

    BalasPadam
  8. mati-mati lisa ingat fasha dah bersalin tadi..tengok tajuk..hihihi... suspen... kakaka... kita lak yang over tggu retis nak bersalin :)

    BalasPadam
  9. Hadiah dah boleh buka kedai hehehe. Hope everything goes with her labor, and u pun cepat sembuh k. Weather skang agak tak menahan kan.

    BalasPadam
  10. aku pon el... x brapa sihat, mmg cuaca skrg ni..
    bw pon jarang2..
    fasha x nmpk berisi sgt noo.. sng la nak slim blk pas pantang nti

    BalasPadam
  11. ayokkk bnyk nye hadiah dia dpttt...

    BalasPadam
  12. banyak giler hadiah..untunglaa tak payah beli barang baby...heheh

    BalasPadam