Khamis, 28 Mac 2013

FASHA SANDHA SAMBUT HARI LAHIR YANG KE-29

nampaknya Alana share sama besday ngan Kak Fasha..hahaha


Haih! nampaknya memang ramai selebriti yang sambut ulangtahun kelahiran mereka pada bulan Mac ini ya.

Terbaru Fasha Sandha pula yang dikatakan telah menyambut ulangtahunnya yang ke-29 pada hari ini, 28 Mac 2013 dan ‘surprise birthday party’ telah diaturkan oleh ahli keluarga terdekatnya malam tadi.

Menerusi foto yang dipaparkan, kek Fasha kelihatan sangat comel dengan adanya rekaan patung yang melambangkan seolah-olah dirinya yang sedang duduk diatas kek tersebut dan bertambah comel dengan adanya beberapa rekaan ala-ala pakaian baby yang menghiasi sekeliling kek tersebut.

Berikut kami lampirkan beberapa foto Fasha Sandha yang menyambut ulangtahun kelahirannya beberapa jam yang lalu.


molek jo pewot dio ke depan..lau awok..kiri kanan depan blkg naik hahaha



17 ulasan:

  1. Cantik kek hari lahir dia! ;D hee

    BalasPadam
  2. cantik kek dia..`hepi birthday alana`..mama dah belikan kek alana tak?.. ;)

    BalasPadam
  3. comeinyer perut dier..baby gurl kot..hehe

    BalasPadam
  4. nmpk bolat perut fasha sanda pakai baju mcm tue.. hehehe

    BalasPadam
  5. perut membulat je noh...

    lawa ibu pregnant kan...tmbh2 fasha ni pregnant pun lawa..hehe

    BalasPadam
  6. pergh! terbaiklah kek tu...oh...nampak sgt aku ketingalan dengan info2 retis ni...baru tau fasha ni pragnent...adus2...

    BalasPadam
  7. lawa lagi baju kartun kat kek tu berbanding baju yang dia pakai tu. ish.. tak molek lah dia pakai baju gitu. dah mcm sarung N*****.

    BalasPadam
  8. mmg cantik bulat molek jer perut dia kan. saya dulu tah kenapa sangat segan pakai ketat2 nampak perut masa ngandung, mesti nak cari longgar2. malu pusat terjojol kuar hahaha.

    BalasPadam
  9. errr... kek tue mmg comel. cuma tak berkenan dgn pemakaian fasha tue. hurm.

    BalasPadam
  10. tgk dia nie maluuu rasanya
    dia memang seksi , sampai ngandung punn seksi .
    huhuhu subhanallahhh
    dimanalah nilai dia sebagai wanita islam ..
    semoga allah membukakan pintu hati dia utk berubah , x banyak sikit2 pun jadilah ..
    sedih sebenarnya ..
    memang hak dia tapi kita sebagai wanita muslim sama seislam memang ada hak juga menegur dia huhuhu ..

    apa2 punn semoga dia selamat melahirkan ..
    dah tua pun kan fasha nie uhuh
    - tetiba emo kan .. hurmm

    BalasPadam
  11. amboi ngade betul kak el ni , lahirkan alana tu time befday si fasha ni . hahaha . nanti time alana ngandung , kak el sponsor ler kek macam tu jugak ! kihkih

    BalasPadam
  12. Cntik nya kek fasha...Besar dh perut fasha tu, bila dia due agaknya.

    BalasPadam
  13. mengandung pun baju ketat? huhuh

    BalasPadam
  14. Cantik kek FS ;) Deko pun superb..

    Perut FS punya bulat, mesti gegirl ni..
    Dlm rumah dia panas sangat agaknya ye ;D

    BalasPadam