Jumaat, 8 Mac 2013

DUIT SUDAH MALI HATI JUGAK SENANG HAHA

haii semuaaa!!!
assalamualaikum :)

ekeceli el sgt2 bz skun..kejap2 je el leh try nak terjah uols
mlm smlm pulak tenet cam siot jek...nyamfahhhh iols uols hehehe

ok nk cimolot..eh nak celoteh ngan uols psl duit nuffnang el dah smpi smlm
hb sms..yangyang (yangyang la sgt) hehehe cheque dah smpi
ok bucuk sila bank in ok..haha

apa el nak highlite kt sini..el cashout duit nuffnang ni..31/12/12
spttnya sbagai glitteri member boleh dh dpt dalam sebulan setengah cam tu..1st payment pun el dpt time cam tu gak..lain lah kalo ordinary member..amek ms smpi 2bln huhuhu
dah msok 2bln payment el x smpai2..el pun x silap mggu lepas dah hantar tiket kt nuffnang tya psl apa lambat dpt cheque..apa yg diorg reply blik mcm el ckp td lah amek ms 2bln ordinary..1bln++ glitteri

el x kisah tu..janji diorg dah tahu n feedback balik...
tup2 tu yg smlm cheque dah sampai..alhamdulilahhh


ok ok el kena laju2 ni..sbb nak terjah uols..smbil2 wat keje ok
thx sggh blog el yg hura hara ntah hape2 ni hahaha 

xoxo till die aceh ceh ceh poyoss kau :)

34 ulasan:

  1. Perghhh...dapat dh...kayo...kayo...congrates!

    BalasPadam
  2. PERGHHHH banyak nok duit kooo... makcik kayooo

    BalasPadam
  3. ni kes sejak2 jd wartawan retis kan kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. ish xdelah...ni gara2 n3 hubungan kelamin ngan hubungan seks yg mendapat sambutan luar biasa..hahahah keyword beb...tanjat boboboy hahaha

      Padam
  4. banyak tu. bolehla belanja meatballs ikea haha

    BalasPadam
  5. kayo kayo... best noh. tetiba dapat duit.

    BalasPadam
  6. mabless mabless hehe banyak tu org gaji kafa pun tak banyak ni hihi :D

    BalasPadam
  7. kumpul berapa lama nih?
    kayo hang... huhuhu

    BalasPadam
  8. pergh !! bestnyer !! bila ler z leh dpt duit dari nuff ni..alahai ;)

    BalasPadam
  9. perrgggh....kaya lah mak jemah. jap lagi fyna kasi no acc ye. ^_^

    BalasPadam
  10. ratusan gittew.. puas hati uols~

    BalasPadam
  11. perghhh.... jeles aku nengok nuff hg el...
    wet, tgk nuff aku sat, apesat dia mereng, x naik2 pong

    BalasPadam
  12. izinkan aku menjerit disini el...waaaauuuuuu!!! dasat tol...!!! 8 RAT tu!!!! pergh!!! ehem2...so el...ble le blanjew ni?

    BalasPadam
  13. Tahniah..pasni leh proceed dgn trip uols...

    BalasPadam
  14. fuuuu....makcik el kayo!!!!

    **el, ko ke KL keje ye?? hehe..

    BalasPadam
  15. wah2 ... x hinggat kannn koo dikkk
    800++ tuuu
    seyesss
    mak jelesssssssssssssssssssssssssss

    BalasPadam
  16. Tahniah El. Wah boleh belanja ni mkn cendol kt lembah kuala kangsar.

    BalasPadam
  17. yang... yang.. I pun nak yang yang jugok la.

    BalasPadam
  18. gila banyak kak el oi ! cis kongsi la rahsiee . mwehehe

    BalasPadam
  19. Hebatnyaaaaa! Tahniah2 ^_^ hehe

    BalasPadam
  20. tahniah dear !!..lebat tu.. ;)

    BalasPadam
  21. Wah..banyak tu...congrats :)

    BalasPadam
  22. wahhh..rezeki..banyak tu..meh blanjer ila makan nak..hehehe

    BalasPadam
  23. Tahniah eL, trjojol biji mata tgk jumlah tu.. Heheee
    Belanja boleh...?

    BalasPadam
  24. alhamdulillah rezeki ...best kan blogging dpt masyuk cm ni..

    aku tk pernah lg la dpt cm ni..

    bleh la cuti2 bw anak jln2 kan..

    BalasPadam