Rabu, 6 Februari 2013

WW - TAHNIAH


tahniah tp ada pic kuehtiaw hahaha..pas antar abg danish skul..terus masok ofis tgk jam haii awalnya kul 8pg dah..terus mencekik kuehtiaw goreng dr rumah hehehe..nti lunch skip der...


dan berkongsi berita gembira...tahniah pada adik el yg 3 tahun lebih menunggu cahayamata skun sudah pregnant..alhamdulilahhhh


biasalah lau org dah kawin lau masok setahun x pregnant lagi mulalah  mcm2 berlaku..org sekeliling..org terdekat..xkiralah sesiapa akan menanyakan perkara ini..tu xpregnant..dah yg ada anak ramai pun lagi mau tya..hahahaha..mcm2 dah adik el ni pi buat..dr mengurut..jumpa doktor..buat itu buat ini..last2 terbaru el dpt tau dia  mkn SHAKLEE..alhamdulilah sebln lepas tu..pregnant..yehooo den akan dpt anak buah..:)

mcm adik el ni..kita xtahu samada kesan dr Shaklee atau dah takdir dia pregnant
lepas 3taun..allahualam..apa yg penting
kita buat apa yg termampu..byk2 berdoa..dan berserah padaNYA
Dia yang lebih mengetahui dan menentukan segalanya :)

jom mkn Shaklee..hahahaha
 

16 ulasan:

  1. tahniah utk adik hg el...
    aku ingat hg yg preggy td el hehhee....
    shaklee, aku pon dgr pasal ni, kwn aku dok suggest gak mkn utk susu tp laki aku x bg sbb aku dh mkn NR hehhee...
    tp mmg elok shaklee ni, pas bersalin nanti pon hg srh dia continue ja ngan shaklee ni

    BalasPadam
  2. laaa lu ni kak . guwa ingat lu yang pregnant . ades . baru nak buat air selusuh untuk lu . hahaha .

    papepun , tahniah untuk adik kak el . kak el punye turn , bila lagi ? hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. bgs2 t..lau k.el pregnant..k.el claim ayaq selusuh hang tu..muahaha

      Padam
  3. tahniah2..

    bgtau adik.. kalau mau nursing pillow boleh roger aku taw..
    wah! promot gitu.. muahahaha!!
    esok aku up gambar kt fb.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahah promote jgn x promote..bekung bb ko xnk prmote ke kak hehe

      Padam
  4. cehhh , haku ye yeeee la ingt ko yg ngndg beb .. trkejut jgk ...

    ** aku nk pomot jgk , nursing cover murah2.. hehehe

    BalasPadam
  5. kalau hg pregnant mau pitam aku rs,,ekeke

    tahniah utk adik hg..

    BalasPadam
  6. hampeh el..mak ingt si alana nak beradik kck lg! Ha ha ha..apapun,tahniah la utk adik ko tu el. Merasa la ko jd makcik nnt.

    Bg mak, jd makcik,lain rasa keseronokkannya..jd mak kpd anak sendiri,lain plak bentuk keseronokkannya

    :)

    BalasPadam
  7. alhamdulillah tahniah buat adik hg..

    aku phm skrg perasaan adik hg..cm tu la aku rasa..5thn lebih tggu..

    hnya Allah yg lebih mengetahui...aku ni mmg tk jgka...mcm2 dh aku try, semua ni rezeki kan...

    BalasPadam
  8. aku ingat hang punya double line tu..terkezut gak..nasib x pengsan dulu..baca smp abis..oooo..adik hang..hahahaha..tahniah utk dia noo..ye la el, ramai dah ckp shaklee mmg bagus..tapi kalau nak beli semua set dia..tercirit gak la..hahahah..

    BalasPadam
  9. shaklee tu adalah sebahagian usaha dan ikhtiar..
    kita nk dapat apa2 kena berusaha...doa...InsyaAllah, ada rezeki adalah.

    BalasPadam
  10. sumpah saya lapar giler tgk kuehtiaw ni.. aaahh kak el, kak el..

    BalasPadam
  11. Tahniah buat adik EL..mama pernah makan product shaklee tu..

    BalasPadam