Jumaat, 1 Februari 2013

TULAH DIA..ALANA


nape ngan alana tu?ni gara2 mama dia marah sbb dia main wayar kt tv tu..ALANA!!!NO!!!


haha mama rimo dah marah terus takut peluk kakak haha

peluk xlepas2..kemana kakak pergi ikut haha

Masa ni aku wat muka garang..haa lagi lah budak ni takut TETAPI..ye TETAPI 

boleh lak dia sengeh mcm ni..mak sape yg x gelak tgk muka comel cengitu hahaha nak marah pun jd terus x marah...alanaaa alanaaaa..mn lah ari2 x gomol ini budak...hehe

yg kelakar..bila kita say NO..dia say NO balik kt kita..hahahaha
kita marah dia..dia marah kita siap tunjuk tgn nak babab..hahaha
bila kita solat..dia solat kt depan kita..dgn vontotnya yg kiut tu kita xtahan gelak..
bila kata nak tukar pampers..dia tulun amek kan pampers pas2 baring siap2 haha
kalau berak..dtg dkt kita tunjuk vontot hahaha
bila kata tgu sat no mama nk tgk drama ni..t iklan mama amek air k..dia anggukkan aje haha

bln dpn genap 2 taun Nur Alana Delisha..apa yg boleh dia ckp mama babah shushu (susu) ball pish (fish) cat air 123 (tu..wa..ga) hahahaha ABC dinosour (sorrrr) mcm2 lagi lah

bab menari pandai..pantang dgr lagu...
bila time mkn bc doa..dia angkat tgn bc doa sekali..pas2 amin..cumel sgt

mmg cepat progressive alana..seronok tgk telatah dia yg kelakar sokmo

9 ulasan:

  1. macam mana ala tak sengih tengok hang el oi. tengah dok menyinga pun boleh snap photo lagi.

    hahaha... cute ja bila sembunyi kat kakak...

    BalasPadam
  2. wuah sonoknye...cumil tol ank el tu hihihi~ ohyew el..le ajaq camne nak men SEO tu...tak reti lagila hihihi~

    BalasPadam
  3. eh comel comel comelllll alana ! mama dia la ni suka sangat mengusik . grr

    BalasPadam
  4. Hihi..kemain tkut dier bila ko marah..tp kakak ttp cool..siap sengih bila mama snap...:-)

    BalasPadam
  5. ala comelnya. si adik tu kemain lagi peluk kakak dia. hehe :D
    btw FD datang dari blog sabella. salam perkenalan ^^

    BalasPadam
  6. nasib baik ada kakak jadi menyelamat...
    hehehe...comey comey....ni lah telatah anak2 yg membuatkan kite sentiasa terhibur..

    BalasPadam
  7. sian kakak jadi mangsa alana..ehem nampak bam2 dah alana..cepatnya dia besar.. ;)

    BalasPadam