Sabtu, 23 Februari 2013

SEKS VS KELAMIN

hai uolsss..adoii penat ok..penat 2 hari ni..handle budak2 exam
peksa kertas exam..xde ms nak blogwalking n terjah blog uols
el mintak maaf sgt yg shout2 n komen xdpt nak reply
kelmarin ari khamis gigih bw kul 4pg (terjaga)..bw kejap sbb rs x sedap hati
xbalas jejak uols..hehe ada yg xtido ke ms tu

meh sini nak coloteh jap psl keyword el ni ha
xyah nak wat2 terkejut ok..mmg mcam tu dr dulu
lau bkk akuan nuff tgk keyword hubungan seks and hubungan kelamin tip top hahaha
suka nau depa search topik tu eh

lau nak tau psl tu kena search sndiri lah eh
ada el buat topik psl tu


so far for today 'hubungan seks lagi"



this week pya keywords "hubungan kelamin"  


last week lagi sekali "hubungan seks"

 


last month pya "hubungan kelamin" winner kahkahkahhh



hahahahaha kelakar el tgk..ha jgn dicop blog seksual sudah no..:)


terima kasih byk2..pada semua yg sudi join GA Arwendanish FM Aussie.
Sambutan sgt2lah mengalakan..terharu el
Jangan Lupa due date 28/2/13 ni
ada peluang lagi nak menang FM Aussie :)

15 ulasan:

  1. haha adoi keywoard kemain tau. blog sy plak banyak pasal makanan je haha

    BalasPadam
  2. alamak...macamana tu...dapat info hehhee...

    BalasPadam
  3. huhu...hebat sungguh keyword eL...patut ramai ke mari...labah-labah internet mmg suker perkataan tu ja kottt...gataiii sgguh

    BalasPadam
  4. hahhaa kalau saya yg cari entry tu nnt kantoi tak? tetiba kang kuar "visitor from Berlin looking for hubungan kelamin". muehheehe

    BalasPadam
  5. ehem.. ha2x..sian kat EL..

    BalasPadam
  6. Memang kalau bab2 cenggitu laju je orang suka baca dan cari :D


    p/: Myra dah join GA El.. hehee

    BalasPadam
  7. perghh selama ni tak kusangka saya follow blog 18SX!! hahahahahaha memacam betul depa ni search kan..

    BalasPadam
  8. Kalau letak iklan produk dewasa memang masyuk ni. hehe.

    BalasPadam
  9. hahaha...naseb la keluar dekat blog orang dah bekeluarga. kalau keluar kat blog kila, kan ke naya tu =.=

    BalasPadam
  10. huhuhu~ada jgk keyword camtu hahaha! sabo jela el~

    BalasPadam
  11. secara tak langsung...kita tau ye apa yg orang melayu suka cari bila ngadap tenet ni, huhu...

    BalasPadam
  12. ahahahhaha *tutup mata...
    amboi blog dieee ;p

    BalasPadam
  13. apa la deme mcari bab2 tu yer..haha..

    BalasPadam
  14. Ahahaha...ada jugak erk org search keyword gitu. Err..nak blajor buat hubungan kelamin aka hubungan seks kot!! Ko ada buat tutorial tu ke kat sini el??

    Miaahahahahahahah...

    BalasPadam
  15. hahaha... yg tu je dorang tau search. sape la tu. ramai plak. adei..

    BalasPadam