Rabu, 6 Februari 2013

PSY GANGNAM DATANG PENANG..huk aloh


tudiaaa dia mai penang baq kat hangggg!!!hahahaha
seronok lah depa raya dpt tgk PSY no
enjoy lah org bangsa cina celebrate their CNY dgn PSY ni hehehe
mcm2 spekulasi disbbkan kdtgn PSY ni ke Malaysia smpi hal politik diungkitkan
hampir 2juta lebih dibayar kepada PSY ni..fuhhhh giler mahal derrr..dgr kata..private sektor yg bayar..allahualam..nape xjemput artis kita..ada kot selingan hahahaha

PSY nak mai wat show kat 60K tetamu pada 11/2/13 dr 10.00am-1.00pm dekat Han Chiang High School..dkt ngan Masjid Negeri depan Sekolah Al-Mashoor

sesak lah penang..najib pun ada..haii peminat PSY gak ka kui3x..bkn tu ja ada mkn2..and angpow raya...hui3x

xkose cheq nak pi tgk PSY..cheq balik umah duk gosip ngan mak abah adik badik lg baguihh hehe..mood balik kampung sudah maliii...:)

nota bijik: cheq baru tau smlm...mmg tahu psl PSY ni kat ohbulan..tp igtkan nak wat show kat luar negara..sekali kt Penang der..hahaha 


16 ulasan:

  1. tak minat sangat, tapi suka tgk dia menari :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. nari kuda tu eh...buat skit nak tgk haha

      Padam
  2. pleasela knp PSY ni?? paling meluat plak tu dgr lagu dia tu. panggil Metallica takpe jugak muahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahh metalica mai penang...runtuh penang der haha..tulah PSY lak depa invite..tp mayb dr sudut perseptif lain PSY kan dah terkenal 1 dunia..so ni mayb xlangsung jd tarikan dr luar tuk tgk PSY kt Malaysia..secara percuma lak tu..dan Masia tak langsung dah fofular..ha cam tu lah hahaha

      Padam
  3. hehe...nie yang jadi kontroversi tu kan....
    siapa yang bayar 2juta untuk PSY

    BalasPadam
    Balasan
    1. ntahlah kila..k.el dgr private company yg bayarkan..

      Padam
  4. dasyat fenomena gangnam ni...tp akak suka dgr camtu2 aje lah. takde ler minat pun, huhu.

    cny ni jgn ler pi penang...sesak jalan orang nk tgk psy ye, haha...

    BalasPadam
  5. adei... dia nak mai ke hapa ke. lantak la.
    sapa bayaq pun lantak la janji tak sangkut duit aku . hehehe..

    Tapi.. bab kesesakan jalanraya memang aku tak leh kompromi. aku tak suka ok. aku benci.
    dia mai pun tak bawak untung apa apa pun kat aku. kalau saja nak buat sesak jalan tak payah mai. full stop!

    BalasPadam
  6. opp...oppp..opppp...
    apa punyaaa style???? !!!

    ermm... penangan gangnam.. apa salahnyer kalo jemput seseorg y leh mberi manfaat ... ni jemput y ajr joget gangnam plop.. haihhh

    BalasPadam
  7. gila membazir sampai 2 juta bayar . baik ajak je suami bella si jason statham tu . free of charge baq hangg .

    BalasPadam
  8. aku ada ja kat png 11hb tuh, laki aku standby...
    hahhaha, sure aku pon melepak jek kat umah, jln jemmmmm
    tapi queensbay x jem kot, org cina pakat p c2 hahhaa

    BalasPadam
  9. eeee hangin betol lah kerajaan ni panggil dia buat ape? tak tau nak kata ape dah -_-

    BalasPadam
  10. membazir betoi lah bayar mahai2 setakat nk tengok PSY tergedik atas stage. duit tu duit rakyat..sesuke je nk membazir kan.

    BalasPadam
  11. ehem..mama tak minat !!.. :(

    BalasPadam