Selasa, 26 Februari 2013

PERIHAL SHOUTBOX

sape xde shoutbox pi jauh2 huh hahaha

meh dkt2 skit..adoi jgn dkt sgt..kena bulu roma hahaha
ok ok stop merapu..ni el nak celoteh skit psl shoutbox

uols tahu kan el ni blogger tegar..hahahah ok ok jgn nak elehhhhh elehhhh sgt...jgn nak ckp ini semua poyossss..tembak kang hahaha



el cukup geram lau org yg suka sorok shoutbox ni..xyahlah nk sorok2..buat cam el ni kang senang..xyah lah nak cari pelusuk blog shoutbox tu kan..sng keje..kdg2 tu marah x tentu pasal cari shoutbox...ha kan meroyan cari shoutbox xde..kahkahkahkahhh

lau yg sllu el terjah blog tu oklah sbb dah biasa

papepun lantak uols lah nak sorok pun..hope el dpt carilah lau yg ada shoutbox tu..lau yg mmg xde shoutbox..suh komen letew..wekkkkkkkkkkkk haha ok ok nak sambung bw nak balas jejak kwn2 ni..el bz siang sejak 18menjak ni...kan dah habaq el kena fokus peperiksaan..ok bkn el amek peksa..student2 tu lah..hehe

shoutbox ni mmg perlu sbb..dpt mengeratkan tali persaudaraan ukhwah dan kdg2 leh wat buat kita tersenyum bc ayat2 kt shoutbox tu kehkehkeh..yg xde shoutbox tu rugilahhh haha

13 ulasan:

  1. assalam dear..s/box mama tak menyorok tau !!.. ehem mcm s/box EL juga senang nak cari.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sng kan mama shoutbox cam tu..xdelah meroyan nak carik..masa itu emas ok hehehe

      Padam
  2. Nasib baik shout box kila tak mendatangkan kemeroyanan kepada pengunjung2 sekalian, tahniah kila! Haha :p

    BalasPadam
  3. hahaha! besa r tu el...lain orang lain mntnya..cam aku...mmg aku suke sorok2 skit shoutbox ni....tp kena labelkanlah jgk...kalo tak confirm org tak jumpa~lagipu blog aku berat skit..so kena bat camtu nak bg ringan...ngeee~apa2 pun stuju ngan kenyataan kepntingan shoutbox tu..so blog yang takdak tu sila buh secepat mngkn..yeah!

    BalasPadam
  4. sy mmg suke nyorok sbox sbb sbb sy suke nyorok...ehehe :p

    BalasPadam
  5. hamboiiii bertubi tubi hang bagi naa. I duu ada la shoutbox, tapi takder orang shout pungggg. hahahaa majok terus buang.

    BalasPadam
  6. salam el.
    shoutbox sgt ptg utk blogger. Kt situlah kita nk balas balik kunjungan rakan2 blogger n eratkan hubungan..

    BalasPadam
  7. hahaha meroyan nak carik shoutbox.. saye pun kekadang cam hangenn jugak sebenarnya nk cr c.box tu sbb kadang2 nak express visit ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha kan moss kan...blog ni byk..nak spend time cari shoutbox ni mmg lah hangen..kan sng letak cam k.el ni je kan..huh

      Padam
  8. betui. nak sembunyi wat pe. tapi paling sakit ati kalau saje letak link iklan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha betul tu tie..geram aku org wat lagu ni...rs nak bako2 je deme nk sng jek..hakktuiii hahahaha

      Padam
  9. betul tue dear. ^_^ kadang2 tercari2 mana lah shoutbox diorang. pastu nak tunggu keluar lagi. deng!! tak salah nak sorok2, cuma.....

    BalasPadam
  10. Hheee, myra tak suka letak s/box, sebab banyak sangat iklan..

    Kalau apa2 drop je komen..hehee

    BalasPadam