Rabu, 27 Februari 2013

MAK DARA TERJAH IOLS UOLS haha

 haiiii semuaaa...HAPPY WEDNESDAY...cam nah dgr ayat ni kt mn eh haha

sape xkenal Mak Dara pi jauh2..anda bukan blogger..hahaha kecok mek ni...blah lah ko el xabis2 ayat poyo kau tu kehkehkeh..ok shadap uols listen..listen...listen ngeh3x


dari kerana mata...yg mempunyai kuasa..mmg kuasa dualah Mak Dara ni haha
 
ok ok el sgt2 lah terharu ok uols...sbb seorg blogger femes de amour..penulis skrip drama..Mak Dara sudi sggh sekejap kat blog el ni weiii...fuh sape x suka lau ada blogger femes dtg blog kita..smpai terkinja kesukaan hahaha siyes el seronok lau ada blogger femes ni dtg terjah siap komen perghhhhhhh 18xganda ronoknya hahaha
el silent reader blog Mak Dara ni..lama pulak x terjah blog dia tup2 dia yg terjah blog el..OMG :P


ni komen beliau..thx Mak Dara...u make me feel gud cakpong2 terlebih suda el ni eh hahahaha

Terkini Mak Dara telah buat skrip Drama Hijabista Kampung dimana ianya akan ditayangkan pada Hari Raya Puasa nti

Drama HIJABISTA KAMPUNG mengisahkan tentang.. Sebuah Kampung yang mempunyai dua tukang jahit yang handal. Dan konflik tiba setiap kali hari raya dimana kedua dua tukang jahit akan berebut mendapatkan tempahan baju raya terbanyak.

cam best kan..sure lawak ni hahaha
 

alamakkk kain baju raya xbuat lagi..hahaha tamo tamo tamo last minute buat..sllu mcm tu taw every year huhuhu

23 ulasan:

  1. kemain suka uolls kan.
    alamak3....puasa tak ganti abes lagii~~

    BalasPadam
  2. wah...congrats... dikunjungi MD... ^_^

    BalasPadam
  3. mak dara masa mula2 kenal tak tahu pun dia artis, penulis dan sebagainya...
    skrg bukan main femes mak dara sbg blogger :)

    BalasPadam
  4. wahhhhhh gitukannnn...kerlas ko el...:)

    Awas ko jangan nak bergosip sangat..
    dia hantar mata dia utk ko tue,...hahahaha

    BalasPadam
  5. huhu...rasanya akak mmg bukan blogger ler cenggitu sbb akak mmg tak kenal langsung mak dara ni, kuikui..ni ler 1st time tau.
    Lgpun akak ni mmg tak rajin berjalan sgt..kenal2 cuma dlm kelompok yg kecik aje.. :(

    BalasPadam
  6. skali jerr g blog mak dara nih, pahtu x g dah...
    hg kan tegar ngan blog dia :)

    BalasPadam
  7. ingatkan tokey Jamu Mak dara tadi. hahahaa..
    aku pun suka gak masuk blog dia.

    BalasPadam
  8. alamak kak el.. saya belum cukup blogger laa sebab serius baru kenal mak dara dari entry ni. hehehe. ok nak terjah jap! :p

    BalasPadam
  9. ms dier rajin dok jenguk eB dolo... mmg best la.. suker dier :)

    BalasPadam
  10. kak tak kenal sape dia ni huhuh huwaaaaa

    BalasPadam
  11. hmm...
    aku rasanya bkn blogger tegar arr
    sbb aku pun tk kenal dia..haha

    BalasPadam
  12. i je pernah terjah mak dara..punya blog aww :D

    P/s : nanti saya letak link balik la kakak :D

    BalasPadam
  13. nyue pon dh lama xsinggah blog mak dara..huhuhu

    meletopp arr k.el..hehee

    BalasPadam
  14. ehem EL pun blogger femes jugak sbb tu mak dara singgah blog El !!.. :)

    BalasPadam
  15. mak dara memg peramah selalu jugak terjah blog org yg trjah blog dia.. lgpun dia kan retis :)

    BalasPadam
  16. dah nak raya? hehe hana xbeli kain baju lagu ni:P

    BalasPadam
  17. excitednyer !! hahaha..zie pon baru beli kain ela kirim dkt member beli kat bandung..xcited gak nk tempah baju raya ni..hehe

    BalasPadam
  18. amboi el...awainya ceta sal baju raya hahaha! pergh! aku tumpang gumbira tok ko el...bkn sng nak tarik blogger fofulat masuk blog...nnt ang pakat2la ngan mak dara terjah blog aku lak..hahaha!

    BalasPadam
  19. Salam kenal dari M....keep in touch...

    BalasPadam
  20. menjak dah tak bw ni.. tak masuk dah blog mak dara...
    sob!sob!sob!

    BalasPadam
  21. Wahhh!! leh tumpang glemer :)

    BalasPadam