Sabtu, 16 Februari 2013

KUEHHH KUEHHHH..KUEH CNY AND BLOGWALKING


bermalas..malasan di pejabat...sambil mkn kueh pemberian ofismate (td dia mai sat tgk training tu)...biasalah sabtu mmg el keje full day..Ahad Isnin baru off..ermmm sllu ari sabtu mmg xde keje..tp ada training dok running..lau xde keje haa blogwalking lah manjang..smpai xtahu nak blogwalking kt mn dah..

Jomlah kome kita blogwalking sama2...

Jangan lupa shout2 manja unte kt shoutbox tu ok..hehe

22 ulasan:

  1. Bkn kemut....xreti masak kah3~~~
    Haaaa bak sket kueh raye tu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. xkira xkira kemut kemut kemutttt hahahaha
      xnak bg xnk bggggggggggggggggg hahahah ok skun sape kemut muehehe

      Padam
  2. dah mcm kuih raya kita jee kannn ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah kan tp raya indu xdelah sama ngan kita kan hahaha

      Padam
  3. aku pun koje sabtu fullday
    off ahad je..
    ponek wey!

    BalasPadam
    Balasan
    1. woiiii sari je rehat..mn cukup..adoiiii

      Padam
  4. nak sekut. tak habis lagi beraya ker? kerja timing tak serupo orang lagi best kan, hahaha bebas..

    BalasPadam
    Balasan
    1. meh lah join el..nak bw balik ke jerman pun boleh haha

      Padam
  5. aku nak kacang sebijik yg parking kat situ. hahahaha...

    aku that day dah hantar balik kampung semua. dah hari ni sekotak plak limau .

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah itu bkn kacang lah..biskut rupa kacang tp rs kekacang hahaha kena tipuuuuuuuuu hahah gelakan dia...haha

      Padam
  6. yang kuning bentuk bunga tu kueh samprit ker? raya cina pun buat kueh samprit.. sakan depa aih.. cuma tak letak ceri merah je atas tu. hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. mostly lau raya cina ni depa pya kuih tiru kita melayu ni hahahaha
      npk cam samperit tp rs nya cam butter cam biskut butter..:)

      Padam
  7. wah !! kueh raya..tak kira, bukak skola ni nk bodek students suruh bawah kueh raya gak..cam best je..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahaha amboi2...meriah lah umah cikgu penuh ngan kueh raya..t el mai tapau kahkahkah

      Padam
  8. Berkojolah kito sekueknyooo yo el!! tp rasa2nya tu..mkn lbh bnyk dr kija tu..kan? hihihi..

    BalasPadam
  9. owh...rupenya ko keja hari ni el...sabar ya...aku fhm keadaan bgitu,namun kue tu nampak lazat 0o0o00!!! amacam...BW ok kew...?ramai jgk geng2 BW sesama?

    BalasPadam
    Balasan
    1. slow lah krole xmcm dulu igt x lagi..berkoyan2 dtg ntah mn derang pergi skun...xnpk muka dah..blog pun el dah lupa link..kdg2 terus blank nak bw kt mn..sbb pi sini xde org pi sn xde org..hahaha

      Padam
  10. Sedap tu sesambil ha.. Kena lak ngn kopi panas ke, milo ke

    BalasPadam
  11. ehem EL dapat kuih raya CNY ek..

    BalasPadam