Isnin, 4 Februari 2013

GAMBAR RESEPSI PERKAHWINAN LIYANA JASMAY


Liyana Jasmay & Fathudin Mazlan selamat bergelar suami isteri dalam satu majlis akad nikah semalam dan mereka di’nikahkan sendiri oleh bapa pengantin perempuan.

Malam itu  pada hari yang sama, berlangsung pula resepsi perkahwinan untuk meraikan pengantin baru ini & pastinya ia di’hadiri oleh kaum keluarga, rakan selebriti dan para media.

Mungkin ini satu perkara yang anda tidak berapa mahu tahu tetapi kami merasakan majlis perkahwinan Liyana Jasmay ini antara yang sangat mudah untuk kami lakukan kerja. 








Tema adalah romantis..mmg romantis betul majlis ni..dan Liyana Jasmay nampak cantek dengan gaun dan suami berkot ala inggeris :)

lagi gambar klik SINI

gambar pernikahan beliau klik SINI

5 ulasan:

  1. LJ ni make up cam na pun still nampak muka remaja la...

    comey.. wah... husband dia kekal imej jambang tu.

    BalasPadam
  2. haaa yang ni cantik. saya suke! LJ ni kecik kurus molek je, sesuai laa pakai camtu :)

    BalasPadam
  3. hensemnyaaa fathudinnnn . macam Jason Statham ! :O

    BalasPadam
  4. wuah~grand la dorank punye majlis ni~

    BalasPadam
  5. ensem kan hb dia..he2x..semuga mereka berbahagia selamanya..

    BalasPadam