Khamis, 14 Februari 2013

GAMBAR FIZZ FAIRUZ BERTUNANG | GAMBAR TUNANG FIZZ FAIRUZ


 Peminat dunia hiburan pastinya sudah tahu yang Fizz Fairuz kini sudah pun bergelar tunangan orang & lebih mengejutkan yang bakal isterinya itu bukan Almy Nadia seperti yang semua jangka.

  

 Fizz Fairuz sendiri dalam persalinan kasual menyarungkan cincin ke jari tunang beliau, Azlyn Massiela

 


Majlis pertunangan mereka di’khabarkan telah berlangsung di Taman Pelindong Damai, Beserah, Kuantan Pahang pada 10 Februari 2013 yang lalu


 


 
nota bijik: setahu el dan rasa semua tahu dulu fizz bercinta dgn Almy Nadia..tup2 bertunang dgn org lain...tulah org kata jodoh maut semua dariNYA kita hanya merancang :) tp sian kt Almy..sabar lah Almy..insha Allah ada yg terbaik tuk Almy sedang menunggu ahaks

tp xleh thn tgk itu pelamin tunang..perghhhhhhhhh cam pelamin sanding uols...hahaha

10 ulasan:

  1. fizz cari orang pahang jugak ler ni, huhu..

    BalasPadam
  2. Now majlis tunang pun dah gempak2 kan. Doakan mereka bahagia dan Almy dapat jodoh terbaik untuk nya.

    BalasPadam
  3. tu ler .. xde apa2 story tup2 tunang ngn org lain ...

    tp pelik diaplak sarung kan cincin kt tunang nye tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. mula2 mak fizz kot yg sarung cincin
      pas2 mayb atas permintaan saudara ke ape ke tu yg fizz sarungkan..tp
      kalu ikutkan mn leh lelaki dtg tgk tunang time tu kan..allahualam hehe

      Padam
  4. lawa..tp tue lah jadi isu kan pasal FF pakaikan cincin tue. hurm..apa pun kita doakan yang terbaik utk FF. tak lupa untuk almy nadia gak.

    BalasPadam
  5. aduhhh
    siann almy
    tapi tunang fizz pun not bad kan !
    hurmm dugaan allah
    macam2 dan pelbagai jenis
    siann almyy again , dia cantik dan bertudung
    harap dia boleh dpt suami yg lebih baik dari sblm ini huhuh

    BalasPadam
  6. zaman sekarang si lelaki pun datang jugak time tunang.ntah le

    BalasPadam
  7. ehem sian almy nadia..betul EL takde jodoh dia dgn fizz.. :( aritu sepupu mama tunang pun pelamin mcm nak nikah..ha2x..

    BalasPadam