Selasa, 19 Februari 2013

GAMBAR ELLA BERSAMA SUAMI DI PUNCAK GUNUNG LEDANG


Baru-baru ini ratu rock tempatan, Ella telah menghabiskan aktiviti mendaki Gunung Ledang bersama suami tercinta. Aktiviti mendaki ini telah memakan masa selama dua hari, satu malam.


Sewaktu menjalankan aktiviti mendaki tersebut, Ella telah sempat merakamkan beberapa detik indah sewaktu berada di dalam hutan dan foto-foto tersebut telah dikongsikan dengan peminat di laman Instagram miliknya sendiri.


Menerusi foto-foto yang dipaparkan, nampaknya Ella dan suami bukan sahaja mendaki gunung, malah pasangan ini telah sempat singgah di sebuah kawasan air terjun yang cantik dan berkelah di tempat tersebut. Wow.. syok juga buat aktiviti macam ini kan?





 


wow...mcm x caya Ratu Rock Ella yang manja lembut itu boleh mendaki gunung..wow..wow kagum2..beliau beumur 40-an boleh mendaki..rasa kemaluan di sini...hahahaha cayalah Ella..lau el lah lemau woo nak daki2 bukit ni..semput..stamina zero..muahahaha mau semput den nti atas gunung tu..tp lau nk daki wa talak helan..tp kenalah 2 3 hari before tracking tu exercise dulu...kuatkan stamina..lau sj2 p mmg haru lah hahaha

suka pic Ella yg last tu..mudaaa remajaaa gitu



sori el bz tgah prepare exam..mlm t el terjah blog uols ok xoxo :)

11 ulasan:

  1. tahniah ella!(macam ella bc komen ai..)hahha

    pasni naik gunung kinabalu plak...best wooo!sis el,amacam??

    BalasPadam
    Balasan
    1. k.el panjat gunung KK..oh xmampu hahah lau ada eskalator or lift or heli nak gak haha

      Padam
  2. Dia ni lawa la dalam utan tak mekap pun still mantain. ha orang manja lembut lentok ni selalunya suka aktiviti lasak. hihihi teori semata.

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah kan lawa kan ella sejak dia kawin ni..heheh tula terkejut gak el leh lak si ella ni panjat gunung..ohsem haha

      Padam
  3. kelebihan Ella ni dia tak dimakan usia. wajahnya masih remaja gitu walau usianya dah mencecah 40 tahun..

    p/s: teringin jugak nak dkai gunung Ledang tapi tak pernah jadi kenyataan, tapi gunung kinabalu dah daki.

    BalasPadam
  4. hebat hebattt...tp tetap ayu.... :p

    BalasPadam
  5. best ledang mmg best!!dulu aku leh pegi berkali2 panjat masa kat segamat..cube skrg??pancit tegolek dok..tak fit cam dulu :-(

    BalasPadam
  6. tak sangka lahh ella minat jugak panjat2 gunung nehh..tengok dia lemah gemalai jerk....:)

    ella memang cung walau pose macamner pon dan suara maintain sedap..i like..!!

    BalasPadam
  7. Hai...bestnya dapat laki muda....

    BalasPadam
  8. bestnya... kalau ada xtvt cam ni memang terisi la masa yg terluang. best moment

    BalasPadam