Rabu, 27 Februari 2013

FM oh FM

FM oh FM ni bkn Hot FM bak kata anna hahaha
dulu el bkn peminat FM..tp sejak dari bulan mengambang bln lepas
ntah mn dtg minat pulak ngan FM ni...pantang kwn2 adik2 sedara mara g mn2 kirimkan FM hahaha w/pun rmi bloggers yg anjurkan GA FM ni termasok lah el hehehe


ni je pun yg ado..benaq byk lg tp budak 3 org tu main campak mn hilang..hahaha
ha tgk smpai FM BN pun ado..ekekeke tu dpt time Adun kwsn el ziarah kwsn umah el ni..hehehe time dia dtg tu el tgh gigih msk ngan pakai towel lah..ha lintang pukang lah mak nenek ni bila npk adun terjah kot tingkap hahaha

So el nak huru harakan keadaan sape2 nak FM lagi bolehlah terjah kt blog geng hot mama debom ni Zuraiwan dan Gieyana

Blog Zuraiwan nak dpt FM sng jo..just tggl komen je xyah wat n3 bagai...

Blog Gieyana lak nak wat n3 or x terpulang hehehe

ok tu je hahaha

11 ulasan:

  1. weh..aku punya berlambak FM..tu pon mostly boss g overseas office n kengkwn kt opis ni kasi..ekeke

    BalasPadam
  2. akak pun baru 2 tahun lepas dpt hobi ni...orang lain dh lebih lama dari tu dh. Tp biasalah...nama jer dh 2 tahun tp koleksi tak byk mana pun, ngee

    BalasPadam
  3. sedih lak ngan cite FM aku. ingat nak wat n3. bab tu tak leh wat GA FM aku. waaaa... nantilah citer.

    BalasPadam
  4. blog saya pun ada gak klu nak fm.....sok last date...

    BalasPadam
  5. ehem mama pun dah mula mengumpul FM pemberian dr rakan2 blogger.. ;)

    BalasPadam
  6. Zie pon sekarang cam berminat duk kumpul FM ni..siap ckp ngn students lagi, hadiah hari guru thn ni nk FM yer..[boleh mcm tu? hehe]

    p/s: cam best jer fm BN tu? ada lebih tak ? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. xdelah zie..:) eh sokong BN eh hehe

      Padam
    2. undian adalah rahsia..hehe

      tapi cm comei jer fm bn tu..

      Padam
    3. comel sbb ada angrybird bkn muka adun tu kan haha

      Padam
  7. Myra pun sejak kenal blog la minat kumnpul FM, dulu tak reti :D

    BalasPadam