Sabtu, 16 Februari 2013

EDEN ADO KETUPAT NI...KAU HADO?HAHA

 
terasa mcm hari raya pulak..ada org ngis x hahaha (jaat el ni)
mil yg sungguh rajin..dia msk ketupat kacang..lebiu (tetiba) haha
el keje dia dok umah tgh nganyam ketupat balik2 keje tgk dah siap :)
mmg fevret el ketupat kacang..every raya sure msk..dulu el xpandai nganyam..tp skun sebelah mata boleh kagum ngan diri sndiri kahkahkah (muntahlahh kowg tu nyamfahhh haha)
 

tgklah kesedapan ketupat ini uols..jgn smpi jilat skrin komputer ye sayang haha
 

panas lagi taw..tp rendang xde..xpelah ratah aje pun sodap derrr

dtg lah beraya umah el sementara stok masih ada!kuang3x

16 ulasan:

  1. ini ketupat saya munya fevelet la moi. saya pandai tau bungkus ketupat palas ni hahaha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahah ooo t raya kt jelemen xde mslh lah moi haha

      Padam
    2. tapi mana mau cali palas nya moi.. bungkuh pakai aluminum foil boleh?

      Padam
  2. saya suka ketupat palas ni! tp culture sini takda ketupat palas kalau raye kak. kwn saya org kedah makan ketupat palas cicah milo! hehe rare giler.

    BalasPadam
  3. eeee sumpah benci kak el!!!!

    BalasPadam
  4. yg kosong x der kacang ada x el? hehehe

    BalasPadam
  5. wa jeles ni. that day CNY mak aku wat kutupat ni. tapi tak snap photo pun. wa ko buat aku jelezzzzzzzzzzzzz plus windu mak aku tetiba aih...

    aku ada lemang ko hado? hahahaha...

    BalasPadam
  6. alamak kak sayo xhado pon ketupat nie. kikkikiki...
    dapnye kakkkk.. buat sendiri eh?

    BalasPadam
  7. terima kasih el~~~ terima kasih kerana berjaya membuatkan air liurku mengalir seperti sungai dan lebih deras berbanding ombak di pantai...hahaha!

    BalasPadam
  8. alamak sedapnya...teringat gulai daging mak, tiap2 tahun buat utk cicah ngan ketupat.

    BalasPadam
  9. ku tak pernah makan lah wei ketupat kacang nehh...ku bayangkan kacang krup krap krupkrap sudahh...selalu mkan ketupat palas jerk..kosong takde kacang pon...

    BalasPadam
  10. Selalu ketupat ni dapat makan time Raya je la.. So memang jeles...huhuu

    BalasPadam
  11. huwaaa..lapor...kalau cicah rendang sodap ni....untung sis el MIL suka masak...hehe

    BalasPadam