Khamis, 7 Februari 2013

CENDOL OH CENDOL



tau2 je en. suami bini dia teringin nak mnm ayaq cendol...smlm en. suami belikan kat pasar malam jek

haaa lega dpt mnm..ni lau letak pulut wahhhhhhhhhh mantop lah haha

dulu time el sekolah menengah..balik sekolah sure singgah kedai tepi jalan tu..dulu time sekolah 50sen segelas jual..skun 2.00-3.00 huhuhu


33 ulasan:

  1. Balasan
    1. laaaaaaaaaa..hahahahah sori2..sori nek lori

      Padam
  2. ok. tghr ni mencendol + merojak. yuk!

    BalasPadam
    Balasan
    1. pas2 meromen mlm jumaat ni haha

      Padam
  3. benci dhla tghari hari ni panas T_T

    BalasPadam
  4. Sejuk anak tekak tgk cendol ni...sedappnya...bak sini ckit..ishh..tayang gambo jer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tyg gambo je lah.nak g beli sndiri..wakakaka

      Padam
  5. ooiiihh...jgn post gmbar2 cmni laa...hihi
    kak..agak2 klu bukak bisnes cendol kaye x??hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. tokeh cendol lah nti...mmg leh kayo..
      nak bizness jgn lupa k.el jd partner..hehe

      Padam
  6. aku suka cendol buh tapai.. bila makan terus stim. adoi nak pi penaga la makan cendol tapai.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mil aku rajin wat tapai..ritu mati2 dia suh aku try mkn..tu dia xleh nak telan..hahaha..

      Padam
  7. Balasan
    1. cari jgn x cari..dpt..beli 18ketul..bg kt cheq 9ketul..ok?wakaka

      Padam
  8. Mmg best noh..aku kalau nk request kt mertua suh buat..perghhh sedapppp..:-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahhh best mertua hang pandai wat..dulu ms aku kecik2..mati2 aku igt cendol tu diperbuat dr ulat yg berwarna ijau..haha

      Padam
  9. sedap nye sedapnyaaaa . nak nak nakkk hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. nah nah nah nah..hambekkk haha

      Padam
  10. huargh, sedapnyaa. lagi suka kalau cendol ada pulut. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan kan ada pulut lg best kan kan kan haha

      Padam
    2. Suka gak mkn cendol ni dolu2..cuma skrg bila koolestrol makin mencanak2, tgk cendol pun dah rasa serammmm

      Ungtong la org sihat bleh mkn mcm2..:)

      Padam
    3. mak boleh je mkn..tp jgnlah melantak sakan ok..nak mnm segelas tu bley je..hehe

      Padam
  11. jentik laju2 nak x joyah ???
    aku ni tgh pantang ais ni .. waaaaa seksaaaa

    BalasPadam
  12. kat sabah ni susah nak cari cendol sedap..apa lagi cendol pulut..mengharap bulan ramadhan ja..baru ada cekgu2 semenanjung yg jual..hukhukhuk....k.el,pos sini satu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. bg alamat..tp jgn salahkan k.el lau smpi sabah dah basi haha

      Padam
  13. memang best sangat cendol pulut huhuhu.

    BalasPadam
  14. fuh lama gila bella tak minum cendol ni . dulu time balik sekolah tiap2 hari beli :D

    BalasPadam