Khamis, 21 Februari 2013

ANGPOW RAYA


alhamdulilah ni kali ke2 el dpt angpow dr Exabytes..tgu pya tgu smlm baru smpi surat dr theyol ni...1st time tu dpt RM50..tp kali ni bertambah RM5 pulak...hehehe esok2 tambah lah lagi eh boleh mtk lg ads derang ni

ok hat ni simpan...skun tgu cheque dr Nuff..awat lambat giler dah nk hujung bln dah ni..el cashout hjg bln 12 ritu...adoyai..apa yg el plan semua hold dulu hahahaha

JANGAN LUPA JOIN ARWENDANISH GIVEAWAY FM AUSSIE
KLIK SINI

21 ulasan:

  1. Mak pernah pasang iklan Exabyte tu dulu tp smpi sudah x dpt cek pembayarannya..Isk isk isk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeke mak...ermmm mak ada isi form n antaq kt derang x..1st dulu el dpt cek 2 awal..but kali ni lmbt sgt..trs el email tya...ha derang reply balik..takut derang lupa...so smlm bru dpt..mak try email kat derang tya

      Padam
  2. kak el, tunggu raya baru cashout nuffnang.. boleh laa bg saya yg single mingle ni duit raya sekali. hehehe ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak duit raya dtg umah faham!!!hahahaha

      Padam
  3. alhamdulillah..rezeki berblog ye El...:))

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..tahniah beb...hg rjin update..:-)

    Aq smpai lupa cheque nuffnang tu..aq cash out ujung bln satu..rit tfk entry srg blogger tue br la igt..kah kah...:-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. bulan satu kalo..ang dpt bln 3..hahaha

      Padam
  5. yerlah el haku pon tunggu duit nuff jugak..haku cash out tengah bulan doblas lagi..haku ingat haku sorang jerk ader masalah camni yerlah hari tue dekat enam bulan jugak haku stop blogging kann...kut2 la depa boikot haku ker..huhu

    kalau ko pon cash out bulan doblas maksudnya memang lambat lah tue..hermmmm..

    btw tahniah beb poket makin kembung...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah lambat giler dah ni..plan aku semua terbantut adoiii hahaha
      alhamdulilah rezeki berblogging

      Padam
  6. Exabytes tuh camner nk psg el?
    gambar ang cun giler siot... ang mkn jamu apa? hik3

    BalasPadam
    Balasan
    1. lau ang nak ads exabytes tu
      at least ang ada UV 300 sehari
      ang pi kt akaun nuff tu ang printscreen
      tuk satu bulan pya
      pas2 ang pi antaq kat marketing@exabytes.com.my

      habaq kat depa hang nak ads depa letak lam blog ang attached sekali ngan printscreen tu..ok then tgu depa reply

      lau approve..ang dpt lah nti link ads and isi form bagai
      then depa reply akan antaq cheque..

      tu je lah

      hahahaha penangan PMC dow :)

      Padam
  7. aku kaya!!!! eh kamu kaya!!!!

    BalasPadam
  8. Tahniah kerana berjaya buat duit dengan blog anda....

    BalasPadam
  9. masyukkk.... duit duit $$$$$

    BalasPadam
  10. kalau letak ni kt blog nuffnang gliterrati lg ke kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes cha...still gliterati...dia xkaco nuff pun..:-)

      Padam