Selasa, 19 Februari 2013

ANAK FAEZAH ELAI - DEALOVA HEYRINNA HEYKAL


WOW..nama :)

Sebelum ini pihak kami pernah melaporkan bahawa pelakon terkenal, Faezah Elai telah selamat melahirkan anak pertamanya bersama pengarah terkenal, Heykal Hanifah pada 7 Februari lalu di Prince Court Medical Centre.

Di sini kami ada ‘update’ terbaru, di mana untuk pengetahuan anda semua nama anak perempuan pasangan ini telah didaftarkan atas nama Dealova Heyrinna Heykal.
Hari ini 15feb 2013 di JPN Putrajaya puteri kecilku telah didaftarkan namanya..DEALOVA HEYRINNA HEYKAL…we alls love u.





mata dealova cantekkk..

8 ulasan:

  1. comeinyer..boleh buat menantu ni ;)

    BalasPadam
  2. Hmm...apa ada pada nama...
    semoga baby dorang sihat membesar...tu yg penting.

    BalasPadam
  3. comelnyaaa. nama kemain tau retis sangat :p

    BalasPadam
  4. pergh nama dealova tuuu . . first time dengar ni . . tapi memang la kak el mata dya cantik . . comey plak tuh . . hope bila dah besar nanti perangai seindah nama jugak la . . hee . . :)

    BalasPadam
  5. comilnya anak dia..tahniah !!..

    BalasPadam
  6. fuh nama... tershashul nyebutnya. BTW tahniah.

    comey..

    BalasPadam
  7. Comelnya....tapi mesti susah skit cikgu nak panggil nama tu kan..hi hi

    BalasPadam