Rabu, 13 Februari 2013

ALANA DAN UPIN IPIN


 apalah yg budak tecit ni wat lam gelap sowg2 haa


kusyuk npknya...


haiii smpai mama dtg pun x toleh dah ea hehe
 

adik tgk ape tu cer cite cer cite 
 

pasang lmpu..aik tuko posisi lak..kemain ea..amboi3x
 

laaa tgk upin ipin lagi...


nota bijik: jgn xtau budak tecit ni pandai dah touch skrin bagai..nak kecik nak beso skrin tu..siap tahu kt mn video tu ada..haaaa jgn kaco ok budak ni..sat g dia mengamuk muka sebik msok bilik tutup pintu ok..kemainnnnnnnn hahaha

10 ulasan:

  1. epad saya jg kena hentam oleh anak2...tak apa proses kenal dunia..lepas ni dia bijak. harapan kita macam tu ya...

    BalasPadam
  2. perrghh...clazzz ko jemah.hehehehe..

    BalasPadam
  3. haish budak sekarang..celik it beno..

    jemput join...
    http://www.jeritpekik.my/2013/02/segmenblog-pilihan-februari.html

    BalasPadam
  4. bebudak zaman moden.. kemain siap pandai kecik besarkan screen :D

    BalasPadam
  5. budak2 skang dah advance sudah..heheheehe

    BalasPadam
  6. Aku pon tgh layan upin ipin kat hope nih, hehe
    bdk la mmg advance, emir pon dh mula main tabs elly nih
    berebut la depa dua hehe

    BalasPadam
  7. Amboi khusyuk bebeno ha... :)

    p/s : Nak set komen Moderate tu El, p kat setting - Posts & Comments - Comment Moderation - Tick 'Always :)

    BalasPadam
  8. dasat ler alana..

    akak ni...hp budak2 ni...nk jawab tolong kol dorang pun akak tak reti.

    BalasPadam
  9. amboi alana khusyuk layan upin & ipin.. ;)
    jr.jmr nanti camne lah pulak kan EL..ha2x..

    BalasPadam