Khamis, 14 Februari 2013

ABANG DANISH DAH TAHU NAIK BASIKAL HOORAYY


masa cuti CNY tu kami balik kpg...bkn seronok lg lah depa bertiga tu lagi2 abg danish..nak balik nak balik..sbb dpt jumpa kezen depa 2org tu


lg satu kt kpg tu tanah lapang..rata pulak mmg seronok lah main..


tup2 abg danish nak nek basikal..abg danish b4 ni nek ngan satu roda kecik tu je pun..takut2 nak naik..abg danish mmg penakut skit tp..takut2 dia dia boleh je nak buat sungguh2..kesungguhan tu ada..bgs abg danish


tup2 aku terkejut tgk dia boleh naik basikal dgn jayanya..mcm x percaya..laju je dia kayuh..mcm dah expert..haiiiii kt penang pyalah takut2..alih2 balik kpg..terer pulak hang no hahaha..dah tu bkn main suka lagi...dok pusing keliling


kami yg dok tgk dia pyalah bersorak..yeaaa abg danish dah pandai nek basikal..bravo bravo bravoooo..dia pya suka tu xtaulah pyalah hepi..tup2 terjatuh tergolek..pas2 bleh lak dia kata..apa bising2 ni..kan abg dah jatuh..hahahahahaha lawak2..pas2 ngadu domba kat el...pujuk2 alah abg kan hero mn leh ngis2..ok pas2 nek lagi..yeayyy haha
 

tgklah tu xhenti2 nek basikal..hepi sgt2 hahahaha smpi kezen depa nak nek pun xbg dah


pasni boleh nek basikal bmx abah pulak..t suh abg pam angin kt tayar tu ha leh lah berbmx pulak tp badan tu kena slim skit ye abg..leh wat bmx freestyle hehehe

10 ulasan:

  1. dh pandai dh dia nek basikal..Nureen takut lg..adess..dok hrp roda tiga jer haa..ekekeke

    BalasPadam
  2. bagus la... ank sy ,sih lg tyar kecik 2 kt tepi :)

    BalasPadam
  3. lepas ni suh mama belikan fixi plak..hiks

    BalasPadam
  4. bagus... tak yah roada 4 dah. pandai abang danish..meronda sakan la pas ni

    BalasPadam
  5. kampung penang jugak ke kak el? tu jalan tar eh? kalau laa hanak-hanak jatuh konpem menangis sakit :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. kt kpg tu moss..depan tu je taruh batu2 tar..blkg tanah gambut...sbb mak k.el meniaga..so sng org nak msok lam parking..sllu lau ujan lebat lecak..pelanggan ssh nak park n jln hehe

      Padam
  6. ehem dah besar danish !!..dah pandai naik basikal ek?..

    BalasPadam
  7. foyo... tahniah
    anak sop sumer fail lagi.. naik basikal setahun sekali jer.. byk dok kat blk dr bergolek.. x sempat bawa naik.. heheh

    BalasPadam
  8. hehe...anak yg leh kayuh beskal...kita yg jadi mak ni rasa seronok sgt kan??
    mcm tu lah sampaiii mereka2 dh besar nanti. Kita akan rasa bahagia dan seronok kalo anak2 berjaya...tak kisah laa dlm apa perkara...apa2 bidang pun.

    **gambar danish kat atas tu...mengingatkan akak kat pelakon gambit saiful tu. huhu. Agak2 dia besar nanti rupa mcm gambit tak?? kehkeh..
    **sebenarnya akak tak suka laa kat gambit tu..perasan bagus, perasan hensem kalo ditemuramah kat dlm mana2 rancangan gosip. Tambah2 lagi dlm fear factor selebriti tu....ish..ish..Sj jer dorang tak buang dia lagi wlpn sepatutnya dh tersingkir minggu lepas. Tak sangka fear factor pun ada drama jgk ler. BOSAN!!! huhu..

    BalasPadam
  9. muka danish tang mn cam gambit tu kak...hahaha harap2 xdelah coiiii el pun xska dia perangaiiii adoiiiii sombong dan bongkak kan
    el tgk lam FF tu rmi yg x suka dia..dia mmg ckp lepas x sensitif dgn perasaan org lain ikut suka dia jek..dr dulu el pun tgk dia ni mmg mcm ni dulu pun ada isu psl perangai dia ni msok lam tv paper bagai..tp partner dia lam FF tu mcm sukalah partner ngan dia..pelik!!ntahlah drama ke mmg betul2..sj nak tarik peminat nak tgk FF tu kan hehe

    BalasPadam