Khamis, 3 Januari 2013

NUFFNANG CASHOUT


sayangnya nak cashout tp


tadaaaaaaaaaaaaaa dah cashout pun..nyesal pun ada ok sbb..sila bc story bwh

1st check dpt byk ni :) 
6bln gigih bw

xsempat nak cicah 1K aku dah cashout duit nuffnang ni..sbb ada plan nak pakai duit ni..TETAPIIIIIIIIIIIII!!!!!!plan yg kami plan bertukar..adoiiii nyesal pulak cashout lau x leh simpan smpi 1K..lg skit je tu lau nak campur ngan duit BE yg tgh running..lau tggu smpi bln 1 ni abis insyallah target mmg tercapai...nilah duit nuffnang selama aku berblog tahun 2007 tp serius berblogging and letak nuffnang bln March 2010..sbb xtahu menahu pasal nuffnang

alhamdulilah amek masa bertahun gak lah nak dpt byk tu..org lain tu senang2 je ribu riban leh dpt lam sebulan kan huhuhu..agak2 lam 2 tahun sbyk RM1330 duit nuffnang terkumpul

nak buat ape ngan duit tu?duit ni lah buat lepas kami 5 org nanti..kemana?adalahhh hahaha wekkk

terima kasih sgt2 pd nuffnang...kira smbil berblog ni boleh lah dpt duit poket kan..lepaslah lau nak pi holiday ke..bajet nak tukar mesin basuh ke..hanset ke..hahaha

xlupa gak terima kasih pada semuaaaaaaaaaaa yg dtg kt blog ni..tanpa korg i am nobody ewahhhhh cakpong2

 

20 ulasan:

  1. banyaknya el... jeles wei :)

    BalasPadam
  2. Wowowwww!! Banyaknyer.... :)

    Tahniah ye..... :)

    Myra pantang cecah RM50 terus cashout...heheee

    BalasPadam
  3. tahniah dear banyak tu !!!..ehem dah lama EL berblogging ek..tak sia2 buat blog.. ;)

    BalasPadam
  4. dasat hg smpi leh cecah kat 1k noh..

    kasi la aura kt aku..aku ni bertahun2 Blogging..

    awat x penah smpi weh...huhu....jeles2...

    BalasPadam
  5. aku x pernah cashout tau...
    teringin gak nk dpt byk mcm hg dpt ni huhuu

    BalasPadam
  6. banyak nye akk el...wahh..jadi org kaya akk el kita ni..hehehee

    BalasPadam
  7. alhamdulillahhh tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    seyesss terbuntang mata akak tgk ammount tuu el ..
    kijamm ko dikk
    banyak tuuu ... bak mai ... bile nak banjeer nie ! ...
    simpannnnnnnnnn simpannnnnnnnn buat tabung anak2 ;))

    tahniah dear .. keep on blogging !

    BalasPadam
  8. tahniah weh..Alhamdulillah rezeki tue..mn ada org nk bg kalau duit tnpa usaha sendiri kan..

    au tahu hg nk g mana..Legoland..hihi..
    nnt review noh..

    BalasPadam
  9. igt lagi ms ko gigih bw dulu..pakat click nuff each others..then Nuff dpt detect pstu di haramkan kalau dorang tau pakat click..ekekeke

    BalasPadam
  10. memang banyak. tak sia sia BW ngan penuh gigih. 6 bulan jer dapat banayk tu. kalau aku 6 thn kot lehdapat banyak tu. tahniah

    BalasPadam
  11. Banyak tu kak el. Sy so far baru cashout rm200 lebih. Yg running skrg ni nak simpan dulu sbb tak banyak sgt huhu

    BalasPadam
  12. nak tumpang tanye. hehe. ramai kate, kalau cashout, earning lg senang naik lepas2 tuh. yeke? huhu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ntahlah mostly rmi yg ckp mcm tu..tp bg el sm jek..so far yg el simpan smpi leh cicah angka cam tu..still earning dpt gak..:)

      Padam
  13. tahniah.. mmg rasa berbaloi segala susah pyh bw.. hehe.. anyway, salam perkenalan. :)

    BalasPadam
  14. wow..banyaknya..
    minta ilmu sikit kak, boleh? :D

    BalasPadam
  15. waaaahh. bestnyaaa.. huhu

    BalasPadam