Isnin, 14 Januari 2013

MEE GORENG MAK

 dulu ms el kecik2 sllu tulun mak kt dapur..mak el bkk kedai makan time tu..so sllu lah tgk mak masak..ekceli masakan mak time tu semua berjiwa 'masakan di rumah' so el secara tidak lgsg pun belajar memasak sekali..smpi el pun boleh tebar roti canai..hehehe


 ni lah satu menu yg sllu mak masak n org order..el bila dah tulun2 tu smbil2 tgk..mmg dah set kat kepala cam ni cam tu...so lau ada org order tu dah leh dah masak hehehe

 

jiwa el mmg ada jiwa bisness..insyallah mmg ada impian nak bkk kedai makan..doakan tuk el ea :)

semua masakan el xde taruh perasa :)

nota bijik: tetiba teringat ms lampau tulun mak kedai...since el darjah 4 hohoho
dulu kami org ssh..skun alhamdulilah berkat usaha mak abah n famili semua :)
oooo dulu kedai mkn tu kami sekeluarga yg bina..abah ada skill buat umah so mak n adik badik el yg lain tulun2 jek..

12 ulasan:

  1. alaaa sedapnya tengok... dah kenyang tp selera lagi tgk mee ni.. sobs..

    BalasPadam
  2. nyum...nyum...nak rasa mskn el gak lah nanti ^_^

    BalasPadam
  3. ala...lapar pulak tgk mee nih...adusss

    BalasPadam
  4. huuuuuaaaaaa!!!ni mmg my fav!!rindu plak makan char koey teow penang...boleh order x kak???boh kerang byk sket eeeehhhh..hehe

    BalasPadam
  5. El, akak mmg suka laa mee goreng mcm ni...
    Psst:- mmg nampak kekedaian tp kesedapan...pergh!!

    Akak nak mai umah hang ler pekena mee goreng ni, leh?? ahaha..

    BalasPadam
  6. klo air tangan mak kita mmg kesedapannya luar biasa kan.
    mkn pon x puas2..

    lyadoakan moga impian el nk buka bisnes makanan akan dimakbulkan..

    BalasPadam
  7. Sedapnya tengok...

    Suka mee goreng ala2 macam ni..

    Memang terliur..

    InsyaAllah el, mudah-mudahan dapat berbisnes ;D

    BalasPadam
  8. sedapnya....
    nak sikit..
    Moga-moga impian el nak buka kedai cepat tercapai. Nanti balik penang boleh singgah makan.

    BalasPadam
  9. Kc doakan impian El berjaya dicapai satu hari nanti. buat mee goreng sedap2 tau .. nanti Kc dtg makan, feveret Kc tuuu.

    BalasPadam
  10. aku suka mee jenis ni. kalau kat penang ni asyik asyik mee mamak je. tak suka I.

    hg nak bukak kedai makan ke? nanti aku pi makan ye. nak bukak kat ner?

    BalasPadam
  11. semuga impian El akan tercapai dlm masa terdekat..insyaallah..amin..ehem jgn lupa jemput mama bila dah buka kedai makan nanti tau..

    BalasPadam
  12. woo.. look really delecious ..^^d

    BalasPadam