Rabu, 23 Januari 2013

MAA ROY THAI SEAFOOD RESTAURANT KRYSTAL POINT PENANG


alhamdulilah rezeki kelik belanja lunch smlm...so kami terjah Maa Roy Thai Seafood Restaurant yang terletak ground floor Krystal Point, Bayan Lepas haaa dekat ngan ofis el jek..ofis el tingkat 5 hehe..byk gak lah kedai mkn kt sini tp semuanya standard lah mahal skit..n xhalal..2 3 kedai jek yg halal


Mmg masakannya original Thai food


Tomyam Seafood Merah..perghh mmg sedap and terangkat der


Ayam Goreng Halia..nyum3x sedap lah


Uols tau ape ni..ni lah Sayur Kangkung Tempura..siyes sedap gilossss..nti nk try msk kt umah :)


Fillet Ikan Masak Hijau...sedap jugak


Set lunch for 4 pax


Appetizer wajib ado..ratah aje


Ada 2 tingkat..mmg fullhouse lau lunch hour


Chinese Tea Ais...tawar tp sedap :)

uols nak tahu bape total kami mkn smlm?????only RM38 ok murah x?????murah gilosss kan..ekceli kedai tu ada wat promosi kupon..so kelik awal2 dah book...see untunglahhh hahaha

Overall mmg sedap makanan kt sini..no regret eceh ceh ceh cehhhh nti nak bwh famili el mkn sini lak..for lunch set hari biasa hanya RM10.90

12 ulasan:

  1. mak aihh..sodap nampaknye...hehhehehee...

    sama la akk..area ofis nyue pun bnyk xhalal...huu

    BalasPadam
  2. El. bila nak ada kupon agi tu. hg riki riki le. mana tau kita leh belasah time lunch sesama. hot mama ke hape ke? kalau sodap aku pong nak torai.

    Dah halal, nape nak di biarkan benda yg sedap tu kan. kan. bior le tekak ni merasa apa yg ko rasa pulak. kahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. in Sha Allah t..t ku war2kan ea

      Padam
  3. ofis kak el kt kristal point??waaa....dlu nees penah tggal kat kristal idaman..kristal point tu la tempat kitorg berchenta dulu2...hahaha...rindu penang.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. pttlah ada bau2 nees kt sini hahaha

      Padam
  4. tgh period pain ni.. makan tomyam pun best jugak kan! hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. k.el ada bc..nak ilang sakit peod pain..mkn megi panas2 dgn coke yg dipanaskan (smpi air gas ilang) mkn dua2 sekali...ilang sakit tu..allahualam :)

      Padam
  5. terima kasih ya el..anda berjaya buat air liur aku meleleh-leleh kat sni...hihihi~el nak exchange link tok bloglist tak?

    BalasPadam
  6. kalau mama mai penang bolih kita open table kat sini.. ;)

    BalasPadam
  7. fillet ikan masak hijau tu.. sedapnye laa hai tgk... lapar tetiba malam2 ni.. Kak el laa ni punya pasal. hahaha :p

    BalasPadam
  8. kangkung tempura?? kangkung goreng ngan tepung tempura, ek?? hehe...kalo betoi macam tu..leh akak buat jgk. Tepung tempura ada lagi kat umah ni, ngee

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah kak..goreng lah sedap rangup t pos kat el taw hehe

      Padam