Khamis, 10 Januari 2013

KENNY ROGERS RED DAY AKU DATANG

 ekceli igtkan aku x jd pi lunch ngan derang smlm for KR Red Day..coz i am rushing nak amek danish skul..alih2 my ofismate kata..pas u antar anak ke bs..terus mai ofis kita pi sekali..hermm ok gak tu..

so aku ngan bertudung merah itam dan berkasut merah..my ofismate sorg tu berbaju merah..lagi 2 org tu non ado merah pun hahaha..

aku ngan ms.yap pergi dulu kt Kenny Rogers Queensbay..kami pergi dulu sbb nak cop tempat n takut ramai org..dalam 12.15 cam tu kami gerak..sampai2 park kereta betul2 pintu masok sopin mall tu..mmg luck lah..then terus ke tempat destinasi..lam hati kami dah risau kot2 ramai org..n kena queue pjg..mmg kena queue tp kejap jek..then lam 5 minit dah ada tempat duduk amek order lam 5 minit dah sampai food..oh cepat gilesss ok...gud servis hehehe

igt lagi kami pi Bukit Jambul branch...KR Red Day gak time tu...1/2 jam baru amek order...1 jam baru food sampai boss kami call suh balik ofis hahaha kena warning der..alhamdulilah kali ni perancangan berjalan ngan jayanya hehe..kenyang perut sukahati hahaha


meriah uols lam KR smlm..w/pun org ramai tapi semua dpt makan n beratur pun kejap je..aku tgk pun pas makan xdelah derang dok sembang lama2 lam tu..depa pun tau rmi lagi nak mkn kan..so pandai2lah faham hehe


Aku ngan ms. yap (baju merah) sampai dulu amek order...5 minit food dh smpi..so ape lagi mkn lu sementara tunggu 2 org lagi otw :)
 

buy 1 free 1..semua set sama..haiii bila tgk mufin tu lapar pulak..upss rini aii last pose ganti yeaaaa :)



nota bijik: time mkn tu asik teringat en. somi jek..hahaha..xpelah t aii belanja u ok dear hubby ekekeke

10 ulasan:

  1. kita kalau mkn mesti ingat kt husband/anak2 kan kak. rasa x smpai hati nak mkn sedap dorg takde huhu. aaa bestla dh habis puasa ganti. sy tak start lg haha

    BalasPadam
  2. waaaa sedapnye... makan sedap2 meti lg BEST kalo ngn anak & suami kan kan kan kak.. :D

    BalasPadam
  3. Baguslah makan ingat jgk kat suami....semoga suami pun bila mkn sedap2 ingat kat kita, kan...EL.. (tp suami akak kata dia ingat kat akak, kahhhh)...

    **El..gambar mcm ni mmg lawa dan sempoi tp tak puas tgk, tu aje lah!! hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok kak lona ku syg..el sj test pki photo edit ni lam fon..mmg cantek kan..tulah kecik sgt..sure kak lona x puas tgk gambar el .hahahaah

      Padam
  4. awk..meh tgk karipap aiskrim saye nh..!! http://penchenta-cadbury.blogspot.com/2013/01/karipap-aiskrim-cik-teha.html

    BalasPadam
  5. aku ingat hg x jd p lunch hour...
    aku terjah mlm weii
    mak aiii beratoq pjg gilerrr
    so aku tukaq p dave deli jekk
    :)

    BalasPadam
  6. semalam nak pergi juga..tapi ada hal lain plak..huhu..melepas promo semalam..mesti ramaikan..

    BalasPadam
  7. Attractive portion of content. I just stumbled upon your website and in accession
    capital to assert that I get in fact enjoyed account your
    blog posts. Anyway I'll be subscribing for your feeds and even I success you get entry to persistently fast.
    Also visit my web site : grumpy cat

    BalasPadam