Isnin, 7 Januari 2013

KENNY ROGER RED DAY BUY 1 FREE 1


yeaaahhhhh its back again!!!for those who crazy about Kenny Rogers..lets roll hahahaha poyoooo!!(wat sore awie) ngeh3x

jgn lupa rabu ni pakat ramai2 terjah KR...sedap weii aku dah lapaq KR ni..ermmm tp mayb aku dinner je kot..sbb tghari rushing amek danish skul

alahhh takat pki lipstik merah ok je kot..lgpun depa xde masa nak cek angpa pakai red ke x..hehe..

14 ulasan:

  1. adeh... tak pernah sempat aku ngan offer ni. hg je la enjoy

    BalasPadam
  2. boleh la weh..hg pegi pakai kasut n seluar merah tu..hehe

    BalasPadam
  3. walaupun lagi suka Nandos' dari KR tp benda murah sape taknak kan bahahah. Tapi kan Nandos kedekut la jarang nak buat promo geram je dahla mahal

    BalasPadam
  4. jom dikk
    jommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;)

    BalasPadam
  5. apa nak belanja? hehe
    hana pernah skali ja makan KR ni. lepas tu xmakan dah sebab banyak sangat makanan dia bg.nanti membazir.. huhu tapi muffin mmg sedap.hehe

    BalasPadam
  6. KR? eerrrr.... not my fave kot. T__T

    BalasPadam
  7. weh.. tepat hari besday aku lol...
    klau laki aku free bleh p

    BalasPadam
  8. hancuss diet . pelamin kurusku musnah lah cani . tskk

    BalasPadam
  9. Rs mcm nk p..tp x sanggup nk beratur tu ja la...ekekeke..

    BalasPadam
  10. hancuss diet . pelamin kurusku musnah la cani . harhar

    BalasPadam
  11. Ala, arini takpakai tudung merah... :)

    Malam boleh kot :D

    BalasPadam