Isnin, 7 Januari 2013

JUARA ANUGERAH LAGU AJL27 - TERUKIR DIBINTANG NYANYIAN AIZAT

Lagu Terukir Di Bintang nyanyian Aizat Juara AJL27


Tahniah pada Aizat yang menjadi Juara Anugerah Juara Lagu AJL27..mmg rezeki beliau setelah mengantikan penyanyi asal Terukir Di Bintang nyanyian Yuna kerana Yuna mempunyai komitment di USA. 

Aku pun x sangka yg Aizat menang sbb lgpun persembahan beliau biasa2 jek..dan lagu tu pun biasa2 je xde pun yg specel..Aku agak Hafiz yg menang sbb vokal mmg terbaik dan lagu pun sedapppp sgt2 hehe...


Tahniah pada Lan and the typewriter menjadi Naib Juara AJL27. Best gak derang ni..n no doubt vokal lan hehehe

Tahniah pada Hafiz bolot 2 anugerah Vokal Terbaik dan Tempat Ketiga AJL27. Rambut dah mcm brunor mars dah aku tgk hehe

Tahniah pada Black juara persembahan terbaik melalui SMS. Mmg cool persembahan beliau dan RJ w/pun simple.


nota bijik: just nk komen prop/stage sgt2lah membosankan..xde improvement lgsg..xmenarik...xfun dan mcm2 tak lagi hahahaha...pasni AJL28 bg aku jd pengarah/producer kasi gempak skit stage tu hahahaha bley cam tu :)

3 ulasan:

  1. kak el rasa aizat omey tak td ? kite rasa dia omey gila oh . dengan misai ciput . ehee . black ngan rj pergh mmg tip top . style habis der

    BalasPadam
    Balasan
    1. omel ke ngan misal kontot tu hahaha..tp dulu dia npk berisi skit kan...ha smlm npk dia kurus balik hehe

      Padam
  2. aku x tgk pon semlm
    dgr radio ja pg td

    BalasPadam