Sabtu, 19 Januari 2013

JOZAN JUARA MAHARAJA LAWAK MEGA 2012

JUARA MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 - JOZAN

 

Walaupun sehingga saat akhir para peminat masih tertanya tanya akan kehadiran Johan untuk melengkapkan persembahan Jozan, kehadiran beliau dalam keadaan masih sakit seakan terubat.


Jozan yang di’anggotai Zizan Razak & Johan berjaya bergelar juara Maharaja Lawak Mega 2012 yang merupakan musim kedua — membawa pulang RM500,000 dan trofi kejuaraan sumbangan Astro.



“Terima kasih kepada Zizan yang mengekalkan Jozan berada di’atas sepanjang saya tiada — dan terima kasih kepada Prince Court (Medical Centre) yang menjaga saya & membenarkan saya keluar”



Tempat kedua berjaya di’raih oleh Jambu dan membawa pulang RM250,000 manakala tempat ketiga jatuh kepada kumpulan Shiro yang membawa pulang RM125,000 beserta trofi sumbangan Astro.




Boboi yang merupakan naib juara persaingan musim pertama hanya mampu berpuashati dengan tempat keempat & wakil Indonesia, Say Who melengkapkan senarai pemenang di tempat kelima.

Tahniah buat Jozan yang tampil penuh kelakar dalam persaingan akhir bertemakan Freestyle & Muzikal ini.

nota bijik: masa johan xde..zizan show solo mmg rs lawak dia kureng skit..lgpun jozan xde perubahan pun asik2 berlakon ustaz azhar ngan awie jek but jambu setiap show ada kelainan dan semalam mmg lawak derang lebih best dr jozan..mayb kepopulariti zizan kot yg jd bonus tuk jozan menang...papepun tahniah pd semua hehe





6 ulasan:

  1. a ah..setuju.. lya rasa x mustahil klo jambu menang semalam.. sbb lawak dia sgt selumber & sentiasa ada kelainan & persembahan dia sungguh unik & bijak..

    cuma popularitu jozan kot y memberi rezeki pd jozan...

    shiro pon mkin best skarang... boboi lak.. lya rasa saywho lg best.. ntahla.. sbb msa start tu, boboi kedudukan last kan.. maybe ramai y undi lps tu..

    ermm.. ada tak cara y lebih telus biar semua penonton leh tahu psl undian.. mknanya xde la kt ragu2 kan..

    BalasPadam
  2. jozan kan ramai peminat kak tapi kalau ada sepah mesti sepah menang haha sebab sepah terbaik kot

    BalasPadam
  3. YEYYYY sy sukeeeee JOZAN menangggg...

    tp ku rs SHIRO dgn saywho patt no 2 dan 3 tauuu

    BalasPadam
  4. aku mmg suka Jozan...

    tp Jambu pun suka...huhu..

    mmg duk tggu2 gak kehadiran Johan..sbb Zizan..kalau tk de Johan tak brp jadi..hehe

    BalasPadam
  5. dah terbukti yg jozan tu memang lawak. tapi kalau jambu memang pun kira ok jugak. dorang pun sama best mcm jozan.

    BalasPadam
  6. tahniah buat jozan..rezeki diaorg kan..

    BalasPadam