Isnin, 21 Januari 2013

GAMBAR PRA PERKAHWINAN LIYANA JASMAY & FATHUDIN MAZLAN


 Kurang dua minggu daripada sekarang, Liyana Jasmay & tunang Fathudin Mazlan bakal mengikat tali perkahwinan selepas lebih setahun berkenalan.


Pasangan ini bertunang pada 28 Mac 2011 yang lalu sebelum Liyana Jasmay terbang ke Amerika Syarikat untuk mengikuti kursus pendek & kini pulang untuk berkahwin


 Majlis pernikahan Liyana Jasmay & Fathudin Mazlan akan berlangsung 2 Februari ini di Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur & resepsi perkahwinan pula bakal berlangsung pada hari yang sama.








 



11 ulasan:

  1. arghh jason statham mesia kuhh !!

    BalasPadam
  2. tak nikah lagi macam dah sudah dah.. ish3

    BalasPadam
  3. Gambar cantek tp tu lah...pre wed mcm ni tak best lah. Takde batas nampaknya...

    BalasPadam
  4. tahniah buat mereka..ehem romantika d`amornya.. he2x..

    BalasPadam
  5. ni pre wedding ke post wedding? huhu

    BalasPadam
  6. aduyai.ade pic x ptt..sbb blum nikah kan..

    BalasPadam
  7. kalaula pic pre wedding ni versi malu2 nak pegang each other sbb lom kawin kan lagi cantik dipandang... :)

    BalasPadam
  8. errr...belum akad nikah dah pose macam ni?hmmmmm.......

    BalasPadam