Isnin, 14 Januari 2013

GAMBAR MAJLIS RESEPSI KHAIRUL FAHMI (APEX) DAN LEUNIEY


Hujung minggu lalu, berlangsung resepsi perkahwinan ketiga pasangan Khairul Fahmi & Leuniey Natasha setelah selepas resepsi kedua dua belah pihak di kampung halaman masing masing di Kelantan.

Resepsi ini berlangsung di Hotel Royale Bintang Damansara bermula sekitar jam 8.00 malam yang di’hadiri oleh para kaum keluarga, barisan rakan rakan atlet, rakan selebriti & juga media terpilih.








gambar persandingan Apex dan Leuniey serba biru klik SINI

gambar pernikahan Apex dan Leuniey klik SINI

nota bijik: w/pun aku bkn peminat apex tapi percaya x aku tgk Walimatulurus kt cenel astro ria..kehkehkeh...both of them ni sgt2lah comey..sweet je..harap kekal lah ea


6 ulasan:

  1. lawa arr ct pakai tdg gitu..so ayu..

    beb..sila la layan walimatulurus kt astro ye, adik aku Aziyan Abd Rahim as Penerbit..hehe..(siap promote ag ni)

    BalasPadam
  2. semalam tgk walimatulurus dorg kat tv..Ya Allah..romantik gila..apek tgk luniey cam nak terkam ja.hahaa

    BalasPadam
  3. wah. depa memang sepadan. ayulah dato' siti.

    BalasPadam
  4. pengantin cantik... Tok T pun cantikkkkkkkkkkkk lawa.. cungggggggggggg

    BalasPadam
  5. ehem cantik sgt luniey ini..dato` siti pun bertambah2 cantik..

    BalasPadam